Ultraslanlar Almanya'da Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Ultraslanlar Almanya'da Gövde Gösterisi Yaptı

Ultraslanlar Almanya\'da Gövde Gösterisi Yaptı

Ultraslan GENEL KOORDİNATÖRÜ ALTAY.

18.03.2012 19:43

Ultraslan GENEL KOORDİNATÖRÜ ALTAY: "ULTRASLAN, İSTANBUL'UN KALBİNDE DOĞMUŞ VE TÜM DÜNYAYA YAYILMIŞ BİR TARAFTAR ÖRGÜTÜDÜR"

Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan'ın Avrupa'da ki temsilcileri, dün Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir araya geldi.

Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay'ın da katıldığı toplantıda, Sarı-kırmızılıların Avrupa Şampiyonlar Ligi ve yeni sezonda oynanacak maçlarında yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Ultraslan'ın Avrupa'daki temsilcileri dün, Düsseldorf'ta bulunan Intercontinental Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıyla bir araya geldi. 'Avrupa'yı Fethetmeye Çok Az Kaldı' adı altında yapılan toplantıya Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, Ultraslan Avrupa sorumlusu İbrahim Bayram, İlker Sezgin ve Almanya, Belçika, İngiltere, Avusturya, Hollanda ve İsviçre gibi ülkelerden elliyi aşkın ultraslan taraftar temsilcisi katıldı.

Galatasaray'ın gelecekteki tribün desteğinin en üst seviyeye çıkartılma istişaresinin yapıldığı toplantı ile ilgili DHA'ya konuşan Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi maçları ile ilgili hazırlıklarımızın planını yapmak ve var olan taraftar gücümüzü dahada yukarı çekebilmenin hesaplarını konuşmak için bir araya geldik" dedi.

"Ultraslan, İstanbul'un kalbinde doğmuş ve tüm dünyaya yayılmış bir taraftar örgütüdür" diyen Altay, şunları söyledi:

"Duygulara hitap eden bir taraftar grubuyuz, göcünü rakibe olan nefretinden değil, takımının renklerine olan sevgisinden alan bir traftar örgütü Ultraslan. Bugün buraya Avrupa'nın her bir köşesinden insanların gelip katılması da, bu renklerin ve bu armanın ne kadar değerli olduğunu göstermektedir. Ultraslan, artık tribünlerde tezarühat yapıp evine giden bir taraftar grubu olmaktan çıkmış, sosyal anlamda bir çok projeye imza atmış ve sorumluklar üstlenmiştir. Bu değerlerle Galatasaray'a, daha fazla faydalı olmak için var gücümüzle çalışacağız".

DUİSBURG'TA GÖVDE GÖSTERİSİ

Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay ve çok sayıda ki Avrupa temsilcileri toplantının ardından, dün akşam oynanan derbi maçını Duisburg'ta bulunan taraftar lokali olan Marxloher Löwen'de kalabalık bir taraftar grubuyla izledi. Oğuz Altay için özel bir karşılama düzenleyen Duisburglu ultraslan üyeleri, ellerinde meşale ile Galatasaray lehinde tezarühatlarda bulundu.

2-2 biten maçı izlerken de adeta hiç susmayan Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın golü geldiğinde salonda büyük bir coşku yaşandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ultraslanlar Almanya'da Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement