İsrail yine çadır kampa saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var - Son Dakika
Dünya

İsrail yine çadır kampa saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu Refah'ta yeniden Filistinlilerin barındığı bir çadır kampına saldırı düzenledi. Filistin Sağlık Bakanlığı saldırı sonucunda en az 21 kişinin hayatını kaybettiğini, onlarca kişinin ise yaralandığını duyurdu.

28.05.2024 16:41  Güncelleme: 16:53

İsrail ordusunun Refah saldırıları uluslararası tepkilere rağmen hız kesmeden devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in yine Refah'ın batısında El-Mevasi bölgesinde yerlerinden edilmiş kişilerin barındığı çadırların bulunduğu bölgeye saldırı düzenlediğini, saldırı sonucunda 21 Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve onlarca kişinin de yaralandığını açıkladı.

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İSRAİL 2 GÜN ÖNCE DE SALDIRMIŞTI

İsrail savaş uçakları, 26 Mayıs gecesi Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıların durdurulması yönündeki kararlarına rağmen Refah'ın kuzeybatısında yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırları bombalamıştı.

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Saldırı sonucunda 45 kişi hayatını kaybederken Refah operasyonunun eskisinden de daha yoğun bir şekilde sürmesi uluslararası tepkilere neden olmuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu ise saldırıyı "trajik bir hata" olarak niteleyerek soruşturma başlatıldığını söylemişti.

7 EKİM'DEN BU YANA 36 BİN FİLİSTİNLİ KATLEDİLDİ

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 239'u çocuk, 10 bin 93'ü kadın olmak üzere 36 bin 96 Filistinli öldürüldü, 81 bin 136 kişi yaralandı.

İsrail'in bombardımanıyla yıkılan yapıların enkazında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken İsrail, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumlarını hedef almaya devam ediyor.

İsrail yine çadır kampa saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son Dakika Dünya İsrail yine çadır kampa saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Erhan Sitil: Allahım lanetler yağdırsın İsrail'in üzerine. Niye kimse bunlara dur demiyor niye niye ?????? 174 2 Yanıtla
  • yusuf ÇAKMAK: bu İsrail'e dur diyecek bi Allah'ın kulu yokmudur. bu adamlar dünyaya kafa tutuyor nerdesiniz ey insanlık. 138 2 Yanıtla
  • orko Şato: bütün dünya kafasını kuma gömmüş durumda,..... 101 0 Yanıtla
  • Özgur Menekşe: uyumaya devam devam valla 3 dunya savasi ciksin 96 1 Yanıtla
  • chef suleyman: ne olacak böyle bunlar nereye kadar devam edecekler nasıl bir hal aldı tüm dünya görmezden geliyor ya vatandaş olarak hisbirsey yapamıyoruz :( 77 0 Yanıtla
  • Aa: batacaksa batsın yanacaksa yansin ne olacaksa olsun arkadaş.bari şerefimizle olsun 70 0 Yanıtla
  • Mustafa Obruk: O çok medeni çok demokratik Avrupa ülkeleri nerede? 57 0 Yanıtla
  • Şafak türen: bu kasızlara bir dur diyen çıkmayacakmı 44 0 Yanıtla
  • Emrah YENİ: İsrail ile savaşmaya beni yazın Seferberlik ilan edilsin 39 0 Yanıtla
  • Serdar Ozen: Len neto norvec irlanda ispanyayı vursana büzzüükk yiyorsa . Ac susuz silahsız insanı vurmak kolay . 28 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement