Ümraniye Bahçeşehir Koleji'nde Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Ümraniye Bahçeşehir Koleji'nde Yeni Yıl Coşkusu

Ümraniye Bahçeşehir Koleji\'nde Yeni Yıl Coşkusu

Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği Geleneksel Yeni Yıl Karnavalı, Ümraniye Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

23.12.2013 10:30

Bahçeşehir Koleji tarafından 22 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Yeni Yıl Karnavalı’na yöneticiler, öğretmenler ve Okul Aile Birliği’nin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Coşku ve eğlenceyi bir araya getiren karnavalda öğrenciler için kitap ayracı yapımı, karikatür, perküsyon, karaoke, kum boyama, küçülen kağıtlar ve renkli seramik çalışmaları gibi etkinlik stantları yer aldı. Karnaval boyunca öğrenciler mutlu saatler geçirirken, veliler de alışveriş yaptı. Ayrıca velilerin desteği ile hazırlanan yiyecek ve içecekler de gün boyunca katılımcılara ikram edildi.

Karnavalın bir sosyal sorumluluk projesinin parçası olduğunu söyleyen Ümraniye Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Mesut Kaya, “Bahçeşehir eğitim kurumlarının 20. yılda 20 şehirde 20 anaokulunu yenileme projesi var. Biz de Ümraniye Bahçeşehir Eğitim Kurumları olarak ilçemizdeki bir anaokulunu tamamen dizayn edilmesi ve bütün ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili bir proje başlattık ve bir karnaval yaptık. Bu karnavalın bütün gelirleri ilçemizdeki anaokuluna gidecek. Hem öğrencilerimiz ve velilerimiz biraraya geldiler, hem güzel bir gün geçirdiler hem de bu sosyal sorumluluk projesinin içerisinde yer aldılar. Hem bizim için hem de velilerimiz ve öğrencilerimiz için güzel bir gün oldu” diye konuştu.

Hem eğlencenin hem de paylaşmanın keyfini bir arada yaşatmayı hedefleyen karnavalın katılımcılardan sağlanan gelirleri, Bahçeşehir Koleji’nin ‘20. Yılda 20 Şehirde, 20 Anaokulu’ yenileme projesi kapsamında bir anaokuluna bağışlanacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ümraniye Bahçeşehir Koleji'nde Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement