Umut'un Katil Zanlısı Belirlendi (2) - Son Dakika
Güncel

Umut'un Katil Zanlısı Belirlendi (2)

Umut\'un Katil Zanlısı Belirlendi (2)

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki parkta oynarken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın katil zanlısı belirlendi.

23.10.2012 19:59

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki parkta oynarken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın katil zanlısı belirlendi. Zanlının poliste 8 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi.

Konuyla ilgili Valilik binasında bir açıklama yapan İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, "Şahıs bir başka suçtan şu an ceza evinde bulunuyor. Biz çocuklara, ülkemize, ülkemiz insanlarına hizmet etmeyi şiar edinmiş bu polisimizin gayretini, çabasını, disiplinini sizlerle paylaşmak ve müdürümüz şahsında bütün emniyet mensuplarını tebrik etmek için bu toplantıyı yaptık. Herkes emin olsun, İzmir'imiz güven şehri olmaya devam edecektir. Bütün İzmir'i olduğu gibi, tüm Türkiye'yi de üzdü bu olay. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bu konudaki üzüntülerini ifade etmişti. Bugün bu hunharca işlenen faili meçhul cinayet aydınlatılmıştır. Şüpheli şu an bir başka suçtan ceza evinde bulunmaktadır. Silah elde, çekirdek elde ve balistik incelemesi tutuyor.

Can K. isminde, 30 yaşında bir şahıs. Silahın sahibi o. O silahla bir başka suç işlemek suretiyle alınmış. Yapılan incelemeler sonucunda ise, bu sonuç saptanmıştır" dedi.

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ise, olayda kullanılan silahın ruhsatsız olduğunu ve zanlının çeşitli suçlardan 8 ayrı kaydının bulunduğunu belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Umut'un Katil Zanlısı Belirlendi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement