Ünlü Belgesel Programcısı Coşkun Aral Siirt'te - Son Dakika
Güncel

Ünlü Belgesel Programcısı Coşkun Aral Siirt'te

Ünlü Belgesel Programcısı Coşkun Aral Siirt\'te

Ünlü belgesel programcısı Coşkun Aral, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

26.06.2013 11:56

Arıcılıkla ilgili bölgede yapılan çalışmaları araştırmak üzere bir dizi ziyarette bulunduğunu belirten Aral, Siirt'in tarihini ve zengin kültürünü belgesel hale getirmek istediğini söyledi.

Siirt'in markalarından biri olan Coşkun Aral'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Aydın, "İş, sanat spor ve bürokraside Siirt'in dünyada isim yapmış bir çok değeri vardır. Bunlardan bir tanesi bugün bizleri ziyaret eden ünlü fotoğrafçı ve belgesel programcısı Coşkun Aral'dır. Bu değerlerimiz aynı zamanda ilimizi her ortamda Siirt'i en iyi şekilde temsil ediyorlar. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Yaptığımız sohbette hemşehrimiz Coşkun Aral'ın ilimizle ilgili çok güzel düşünceleri olduğunu öğrendik. İnşaallah ona sağlayacağımız destekle bunları hayata geçirecektir. Arzumuz Siirt'in tarihini ve kültürünü profesyonel anlamda belgesel haline getirilmesidir. Dolayısıyla hemşehrimiz Coşkun Aral, Siirt'e çok güzel bir çalışma yapacağına inanıyorum." dedi.

Vali Aydın, 29 Ağustos – 1 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Feshane'de düzenlenecek Siirt Günlerine Coşkun Aral'ı davet ettiğini ve kendisinin Feshane'de çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

Ziyarette, Survivor'da ün yapan Hasan Yalnızoğlu, Siirt Sanat Topluluğu Yönetmeni Sezgin Aydın ve İz Tv'nin yöneticileri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Belgesel Programcısı Coşkun Aral Siirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement