Uşak - Ankara'daki Terör Saldırısına Baro ve Üniversitelilerden Protesto - Son Dakika
Güncel

Uşak - Ankara'daki Terör Saldırısına Baro ve Üniversitelilerden Protesto

Uşak - Ankara\'daki Terör Saldırısına Baro ve Üniversitelilerden Protesto

Ankara'daki terör saldırısına baro ve üniversitelilerden protesto Ankara'daki kanlı terör saldırısı, Uşak Barosu ve Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen iki ayrı eylemlerle protesto edildi.

13.10.2015 17:30

Ankara'daki terör saldırısına baro ve üniversitelilerden protesto

Ankara'daki kanlı terör saldırısı, Uşak Barosu ve Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen iki ayrı eylemlerle protesto edildi.

Uşak Adliyesi önündeki Atatürk Anıtı'nda toplanan Uşak Barosu avukatları, Ankara'daki çifte bombalı saldırıda yaşamını yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Daha sonra bir açıklama yapan Uşak Barosu Başkanı Baki Kantar, "İnsanlık ayıbına karşı elimizden gelen tepkiyi göstereceğiz" dedi.

SIRASINA KARANFİL BIRAKTILAR

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde toplanan 100 kadar öğrenci de Ankara'daki terör saldırısını yürüyüşle protesto etti. Saldırıda yaşamını yitiren, aralarında Uşak Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Denizlili Gökhan Akman'ın da bulunduğu 97 kişi için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Basın açıklamasıyla terörü lanetleyen öğrenciler, daha sonra saldırıda yaşamını yitiren arkadaşları Gökhan Akman'ın öğrenim gördüğü sınıftaki sırasına karanfil bırakıp, kampüsteki meydanda oturma eylemi yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak - Ankara'daki Terör Saldırısına Baro ve Üniversitelilerden Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement