Uzun Yakuplu Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Uzun Yakuplu Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

Uzun Yakuplu Mahallesi\'nde İncelemelerde Bulundu

Yusuf Uzun, Yakuplu Hz. Halit Camii cemaatinin kahvaltı davetine iştirak etti.

27.11.2012 13:11

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Mahallesi Hz. Halit Camii'sinde kılınan sabah namazından sonra camii cemaatinin kahvaltı davetine katıldı ve bölge sorunları üzerine konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Hz. Halit Camii cemaatinin kahvaltı davetine iştirak etti. Camii cemaatinin isteklerini ve taleplerini dinleyen Başkan Uzun, daha sonra Yakuplu mahalle muhtarı Harun Ercan'dan bölge hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ardından ekibiyle beraber bölgeyi gezerek sorunları yerinde tespit etti. Başkan Uzun, özellikle bölgedeki yol sorunlarına dikkat çekerek en kısa zamanda çözülmesi için yardımcılarına talimat verdi.

Vatandaşlarla Esprili Sohbet…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, incelemelerin akabinde bölgede bulunan çay ocağına ziyarette bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. Keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Uzun, yapmış olduğu espirilileriyle de vatandaşları gülümsetti. Daha sonraYakuplu Çorba Evi'ne geçti ve ekibiyle çorba içti.

Yakuplu mahallesindeki incelemelere, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları; Tahir Sert, Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ve Birim müdürleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun Yakuplu Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement