Vali Erol'dan İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Erol'dan İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyareti

Vali Erol\'dan İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyareti

Konya Valiliğine atanan Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne Veda Ziyaretinde Bulundu.

20.08.2013 19:01

Valiler kararnamesi ile Elazığ Valiliği görevinden Konya Valiliği'ne atanan Sayın Muammer Erol, Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç'a veda ziyaretinde bulundu. Vali Erol'u, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç ve Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Barış Eroğlu karşıladı.

İl Sağlık Müdürü Karakoç ile bir süre sohbet eden Vali Erol şunlara yer verdi;

"Yaklaşık beş yıldır görev yapmaktan onur duyduğum Elazığ Valiliği görevimden Konya Valiliği'ne atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Elazığ da ki görevimiz süresince hakkaniyet, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde hizmet sunmaya gayret gösterdik. Vatandaş odaklı kamu hizmeti ekseninde Elazığ'a ve Elazığlı hemşerilerime etkin süratli ve tarafsız bir şekilde hizmet verebilmenin gayesi içerisinde olduk. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturunu şiar edinerek Elazığ'a gelmiştik ve yine hizmet için gidiyoruz. Elazığlı hemşerilerimden ve değerli kamu kurum ve kuruluşları idarecilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç yaptığı konuşmasında ise şunlara değindi;

"Sayın Valimizin kurumumuza yapmış olduğu bu ziyaret bizleri mutlu etmiştir. Kendisiyle çalıştığımız süre içerisinde sağlık alanında vatandaşlarımıza iyi hizmet verebilmenin ve Elazığımızı sağlık başkenti yapmanın gayreti içerisinde olduk. Sayın Valimiz bu noktada bizleri yalnız bırakmamış sürekli desteklemişlerdir. Kendilerine saygılarımı arz ediyorum. Ayrıca Elazığlı hemşerilerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız adına Elazığımıza yapmış olduğu hizmetlerden, bizlere göstermiş olduğu sevgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Yapılan bu konuşmaların ardından Vali Muammer Erol, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Barış Eroğlu ve personellerle vedalaşarak ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Erol'dan İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement