Vali Güner: 'Bizler Hayal Değil Hedef Koyduk. Hedefleri Bir Bir Yerine Getirdik" - Son Dakika
Güncel

Vali Güner: 'Bizler Hayal Değil Hedef Koyduk. Hedefleri Bir Bir Yerine Getirdik"

Vali Güner: \'Bizler Hayal Değil Hedef Koyduk. Hedefleri Bir Bir Yerine Getirdik"

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle Sosyal Projeler ve Yatırımların değerlendirilmesi yapıldı.

19.04.2012 21:49

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle Sosyal Projeler ve Yatırımların değerlendirilmesi yapıldı. Vali Güner, 'Bizler hayal değil hedef koyduk. Hedefleri bir bir yerine getirdikö dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Hakan Yusuf Güner, Vali yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Bir Fırsat da bana verö projesi kapsamında SBS, YGS ve LYS kurslarına katılarak yapılan sınavlarda başarılı olan öğrencilere Vali Hakan Yusuf Güner, tarafından birer bisiklet hediye edildi.

Kırıkkale'yi daha ileriye götürmek için ekip olarak çalıştıklarını belirten Vali Hakan Yusuf Güner şöyle konuştu:

'Bir ekip olarak hep beraber Devlet de devamlılık esası gereği, çalışmalarımızı, bayrağı Kırıkkale yi daha ileri götürmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Üç yıldan beri burada kader birliği yapıyoruz. Bu kader birliğimizin ana ekseni, halka hizmetin hakka hizmet olduğu eğitimin bir sonuç değil bir süreç olduğu bu bağlamda eğitime yaklaşması gerektiği inancı çerçevesinde kader birliği yaptık. Bütün yolların kesiştiği yer olan Kırıkkale de eğitimin merkez olma iddiası ile hedefimize vesile olmasını diliyorum. Bir Fırsatta Bana Ver, Öğrenci Koçluğu, Kardeş Okul-Kurum, Okuma, Okuma Yazma, Aile Eğitimi gibi projeler ve Avrupa Birliği projeleri ile öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile değerli Kırıkkale halkına önemli fırsatlar sunulmuş ve halen sunulmaktadır. Yaşadığımız ve aldığımız başarılardan anlaşılıyor ki tüm bu başarılı çalışmalara proje kültürü ve ekip ruhu ile ulaşıldığını yakinen bilen ve uygulayan bir yöneticiyim. Şüphesiz ki bu süreçte, Valilik öncülüğünde eğitim kurumu yöneticilerimiz, fedakar öğretmenlerimiz, dershanelerimiz, velilerimiz ve başarının gerçek sahibi öğrencilerimizle hep birlikte çok yönlü bir çalışma yürütülmüştür. Bu birlikteliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.ö

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Güner: 'Bizler Hayal Değil Hedef Koyduk. Hedefleri Bir Bir Yerine Getirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement