Vali Mantı ve Başkan Barakazi'den Muş Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Mantı ve Başkan Barakazi'den Muş Belediyesine Ziyaret

Vali Mantı ve Başkan Barakazi\'den Muş Belediyesine Ziyaret

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Muş Belediyesini ziyaret etti.

01.02.2018 14:31

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Muş Belediyesini ziyaret etti.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, başkan yardımcıları ve birim amirleri tarafından karşılanan Vali Mantı ve Başkan Barakazi, daha sonra makama geçtiler. Muş Vali yardımcıları Alper Çiftçi ve Abdulkadir Okay'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Asya, misafirleri ile yakından ilgilendi. Başkan Asya, birçok konuda fikir alışverişinde bulunduğu Vali Mantı ve Başkan Barakazi'ye ziyaret anısına fincan takımı hediye etti.

Başkan Asya, Vali Mantı ve Başkan Barakazi'yi uğurlama sırasında, tarihi hizmet binası girişindeki Lale Vadisi Parkının maketi üzerinden hayata geçirilen proje hakkında kendilerini bilgilendirdi. Atıl durumda olan 90 bin metrekare alan üzerine Muş'un en büyük sosyal aktivite merkezi kurduklarını kaydeden Başkan Asya, ailelerin güzel vakit geçirebilmesi için her türlü detayı göz önünde bulundurduklarını belirtti. 2 yıllık çalışmanın sonuncunda projenin tamamlandığını anımsatan Başkan Asya, Muş'un yeşil alan kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Vali Mantı ve Başkan Barakazi'nin dikkatini çeken engelli asansörü ile ilgili bilgi veren Başkan Asya, "Daha önce hükümet konağı ve birçok kurum tarafından kullanılan tarihi binanın tahsisini yaparak aslına uygun bir şekilde restore ettik. Tarihi dokuyu korumak adına mevcut düzen üzerinden çalışmamızı yaptık. Ancak engellilerimize sorunsuz hizmet sunmak için bir çalışma yaptık. Tekerlekli sandalyeye bağımlı olan engelli vatandaşların yanı sıra yürümede güçlük çeken vatandaşların merdivenleri daha kolay çıkması için tasarlanan ray sistemli engelli asansörüyle vatandaşların her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmasını kolaylaştırdık. Bugün engelli kardeşlerimizin bu sistemi kullanarak hizmet alabilmelerini görmek bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçireceğimiz projelerde bu kardeşlerimizin bütün hassasiyetlerini göz önünde bulundurmaya devam edeceğiz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Mantı ve Başkan Barakazi'den Muş Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement