Vali Oğuz Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Ve İnşaatı Devam Eden Okulu Ziyaret Etti. - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Ve İnşaatı Devam Eden Okulu Ziyaret Etti.

Vali Oğuz Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Ve İnşaatı Devam Eden Okulu Ziyaret Etti.

Vali Memduh Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili İsmail Aslan ile birlikte okul ziyaretlerinde bulundu.

10.05.2012 21:44  Güncelleme: 21:42

Vali Oğuz ilk olarak velilerin daveti üzerine Nazmiye Demirel İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Hüseyin Özçoban, veliler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz, 1-B sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Vali Oğuz, daha sonra geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden İşadamı Yılmaz Şener adına oğlu Mesut Şener tarafından yaptırılan okul inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşatta çalışmalarının devam ettiğini belirten İşadamı Mesut Şener, hedeflerinin eğitim öğretim başlangıcına kadar okulu milli eğitim müdürlüğüne teslim etmek olduğunu belirtti.

Şener konuşmasında; "Sayın Valimizle birlikte bugün inşaatı gezdik. Görmüş olduğunuz gibi inşaatımız devam ediyor, hedefimiz Temmuz ayı başında okulu teslim etmek ve yeni eğitim öğretime rahat bir şekilde yetiştirmektir.

Başta Sayın valim olmak üzere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim sisteminde 4+4+4 uygulamasının başlayacağı dönemde bölgenin ihtiyacına cevap verebilecek bir okul kazandırıldığını belirten Vali Memduh Oğuz, projenin kamu inşaatı yapanlara örnek olduğunu vurguladı.

Vali Oğuz konuşmasında; "Okulun yeni ders yılına her şeyiyle birlikte hazır bir şekilde yetişecek olması çok önemli. Doğrusunu söylemek gerekirse bu okul bizim sırtımızdaki çok ağır bir yükü kaldırdı, bu bakımdan Mesut Beye çok teşekkür ediyoruz.

Her yönüyle projeye tam uygun bir okul yapılıyor, içerisinde eğitimin en rahat şekilde yapılabilmesi için bütün unsurlar fazlasıyla var. Tabi birde yapış hızını değerlendirmek gerekir, bu inşaatın hızı esasında kamu inşaatı yapanlara da örnek olmalı. Bakın böyle başlar, böyle biter diye örnek olmalı. Mesut Beye tekrar teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Ve İnşaatı Devam Eden Okulu Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement