Vali Oğuz; "Temizlik Bizim Önceliğimizdir" - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz; "Temizlik Bizim Önceliğimizdir"

Vali Oğuz; "Temizlik Bizim Önceliğimizdir"

'5 Haziran Dünya Çevre Günü' münasebetiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz teşkilat çalışanlarıyla birlikte Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

05.06.2013 16:31

Günün anısına konuşan Çevre ve Şehircilik Müdürü İlker Yavuz, sanayileşme ve kentlerdeki nüfus yoğunluğu neticesinde çevre sorunlarının arttığını söyledi. Günümüzde insan sağlığını tehdit eden çevre sorunlarının insanlığın ortak sorunu olduğunu belirten Yavuz, gelecek nesillere iyi bir çevre bırakabilmek için fert olarak üzerimize düşen görevleri mutlaka yapmamız gerektiğini söyledi. Yavuz ayrıca, çevre günü etkinliği kapsamında okul çağındaki çocuklara ve gençlere yönelik çevre bilincini geliştirmek amacıyla Eğirdir Yeşil Adada bisiklet yarışı düzenleyeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Vali Oğuz'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz ise, millet olarak medeniyetimize göre, inancımıza göre çevreci bir kültüre sahip olduğumuzu belirterek çevre temizliğinin önceliğimiz olduğunu söyledi.

Çevre temizliğinin soluduğumuz havayla, etrafımızdaki yeşilliklerle sınırlı olmadığını, çevre temizliğinin önce insanın kendi içinden başlaması gerektiğinin altını çizen Vali Oğuz, çevrenin atalarımızdan bize bırakılan bir emanet olduğunu belirterek, çevremizi aynı şekilde hiç kirletmeden, hatta daha da güzelleştirerek gelecek nesillere bırakmamız gerektiğini söyledi.

Çevre bakımından Isparta'nın genel hatlarıyla korunmuş bir il olduğunu belirten Vali Oğuz, teşkilat çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz; 'Temizlik Bizim Önceliğimizdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement