Vali ve Protokol Çöp Arabası Sürdü - Son Dakika
Güncel

Vali ve Protokol Çöp Arabası Sürdü

Vali ve Protokol Çöp Arabası Sürdü

Erzincan Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 'Bahar Kampanyası'nda Vali Selman Yenigün ve protokol üyeleri, çöp arabaları ile gösteri yaptı.

10.04.2012 11:01

Erzincan Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 'Bahar Kampanyası'nda Vali Selman Yenigün ve protokol üyeleri, çöp arabaları ile gösteri yaptı.

Temiz çevre bilincini arttırmak amacı ile Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan kampanyaya Vali Selman Yenigün, Belediye Başkanı AK Partili Yüksel Çakır, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, kurum müdürleri, öğrenciler, temizlik işleri personeli ve vatandaşlar katıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Öğrenciler, aileler, yaşlılar, gençler, toplumun tümü, temiz bir şehirde yaşamak istiyorsak, bu kampanyaya mutlaka katkı sağlamalıyız. Bahar Kampanyası ile birlikte herkesi daha duyarlı olmaya, bu sürece katkı sağlamaya davet ediyoruz" dedi.

Vali Selman Yenigün de insan sağlığının önemine vurgu yaparak, "Bu sağlığın korunması konusunda tabi ki çevre sağlığı ve temizliği şüphesiz en önde gelenidir. Eğer modern ve çağdaş bir kent olmak istiyorsak, sağlıklı, temiz bir çevreyi oluşturmamız gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 'Bahar Kampanyası' Vali Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Elaman çöp arabalarını sürdü. Yaklaşık 100 metre kadar temiz çevre için gösteri yapan protokol üyeleri, daha sonra görevi temizlik personeline bıraktı. Okullardan kampanyaya katılan öğrenciler ve temizlik işçileri personeli Ordu Caddesi üzerinde yürüyüş gerçekleştirdi ve ellerine aldıkları çöp poşetleri ile temizlik yaptı. - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali ve Protokol Çöp Arabası Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement