Vans 2012 Sonbahar-Kış Sezonuna Hazır - Son Dakika
Güncel

Vans 2012 Sonbahar-Kış Sezonuna Hazır

Vans 2012 Sonbahar-Kış Sezonuna Hazır

Vans, klasikleşen modelleri ile yeni sezonda raflardaki yerini alıyor.

06.09.2012 11:49

Özgün desen ve renk anlayışının bir araya geldiği yeni tasarımlarıyla Vans, sokak modasının nabzını tutuyor.

Hikayesine altmışlı yılların sonunda California'da başlayan Vans, 2012 Sonbahar-Kış Classics Koleksiyonu ile sörf ve kaykay geçmişine saygı duruşunda bulunuyor. Yetmişli yılların başından itibaren önce plajlarda, sonra sokaklarda modanın nabzını belirleyen ve dayanıklı yapısı ile sağlam lastik tabanları sayesinde kaykay sporunun vazgeçilmezi haline gelen Vans, tasarladığı modelleri ile hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Her daim sade modellerle dinamik tasarımların öne çıktığı Vans Classics Koleksiyonu'nda, hava koşullarına uygun farklı malzemelerle tasarlanmış ayakkabılar, kış mevsimine renk katıyor ve tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor.

Vans, denim, yün, süet, deri ve pamuklu malzemeler kullanılarak dokunan koleksiyon parçaları, dayanıklılığı ve kullanım rahatlığı ile fark yaratıyor. Yumuşak ve uyumlu tonların yanı sıra çarpıcı renklerdeki tasarımları da koleksiyon içinde öne çıkıyor. 2012 Sonbahar-Kış Classics Koleksiyonu, damalı desenlere farklı bir açıdan bakıyor ve pop art baskılarla dikkat çekiyor. Özel olarak üretilen, yıkanmış ve soluk görünümlü modellerden, nostaljik desenlere kadar pek çok seçenek sunuluyor. Renkli ve canlı modellerde el yapımı kumaşın kendine özgü dokusu öne çıkıyor. Kışın ruhuna uygun toprak rengi tonları, sade tasarımlardan hoşlananlar için şık ve farklı renk seçenekleri ile sunuluyor.

Vans 2012 Sonbahar-Kış Classics Koleksiyonu'nda, Authentic, Era, Classics Slip-On, Old School, Sk8 Hi, Chukka Boot, Half Cab modelleri kullanıcıyla buluşuyor. Bu sezon klasik modellerin ince görünümlü versiyonları çok dikkat çekiyor. Vans 2012 Sonbahar-Kış Classics Koleksiyonu modelleri, farklı baskı ve renk seçenekleriyle sadece kadın ve erkekler için değil, çocuklar için de ayrı bir ürün grubu sunuyor. Yürümeye yeni başlayan çocukların ayak sağlığı ve ihtiyaçlarını karşılayan Vans'ler de yine bu kış raflarda yer alacak ürünler arasında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vans 2012 Sonbahar-Kış Sezonuna Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement