Vatandaşa 'Güvenlik' Bilgilendirmesi - Son Dakika
Güncel

Vatandaşa 'Güvenlik' Bilgilendirmesi

Vatandaşa \'Güvenlik\' Bilgilendirmesi

Semih Pala, Fahrettin Bozkurt ve Bursa Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleriyle birlikte standı gezdi.

03.08.2012 15:20

Bursa Kent Konseyi Kent Güvenliği Çalışma Grubu ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Merkezi tarafından 'Temaşa-i Ramazan' eğlenceleri kapsamında açılan stantta, vatandaşlar hırsızlık, kent güvenliği ve çocuk hakları konularında bilgilendiriliyor.

Şehrin huzur ve güvenliğine destek olabilmek için şehrin önemli unsurlarını bir araya getiren Bursa Kent Konseyi Kent Güvenliği Çalışma Grubu, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Merkezi işbirliğiyle açtığı stantta Bursalıları güvenlik konusunda bilinçlendiriyor. Hırsızlık, güvenlik ve çocukları hakları hakkında broşürlerle vatandaşları bilgilendiren polis memurları, polisi ilgilendirdiği düşünülen ve tedbir alınmadığı takdirde suç oluşumuna sebep olabilecek her konuda mahalle polisi ile irtibat kurulması gerektiğine dikkati çekiyor. Standı ziyaret eden çocuklara süt hediye eden polis memurları, çocukları tanımadıkları insanlardan bir şey almaması için uyarıyor. Stantta yer alan çocuk haklarının anlatıldığı karikatür sergisi de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Kent Güvenliği Çalışma Grubu Temsilcisi Fahrettin Bozkurt ve Bursa Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleriyle birlikte standı gezdi. Şehrin huzur ve güvenliğine katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyleyen Pala, Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Merkezi ile güçlü bir işbirliği içerisinde olduklarını belirtti. Türkiye'nin en aktif kent konseyi her kesime destek olduklarını ifade eden Pala, halkın güvenlik noktasında bilinçlendirilmesini önemsediklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaşa 'Güvenlik' Bilgilendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement