Karaköy'de Volkan Nuhoğlu, Hayatını Kaybettiği Yerde Anıldı - Son Dakika
Güncel

Karaköy'de Volkan Nuhoğlu, Hayatını Kaybettiği Yerde Anıldı

Karaköy\'de Volkan Nuhoğlu, Hayatını Kaybettiği Yerde Anıldı

Karaköy'de motosiklet kazasında hayatını kaybeden Volkan Nuhoğlu, arkadaşları tarafından öldüğü yerde anıldı.

10.01.2014 23:03  Güncelleme: 23:20

Karaköy'de motosiklet kazasında hayatını kaybeden Volkan Nuhoğlu, motosiklet sürücüsü arkadaşları tarafından anıldı.

Volkan Nuhoğlu, geçtiğimiz hafta Beyoğlu Karaköy'de alkollü bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayı protesto etmek için bir araya gelen Volkan Nuhoğlu'nun arkadaşları, Maçka Çiftlik Parkı önünde bir araya geldi. Burada motosikleti ile hareket eden onlarca motosiklet sürücüsü, Karaköy'e kadar konvoy oluşturdu. Yaşanan kazayı protesto eden motosiklet sürücüleri, kazanın yaşandığı yerde toplanarak, Volkan Nuhoğlu'nun ailesi ile bir araya geldi. Burada Volkan Nuhoğlu'nun üzerine karanfil atan arkadaşları, sloganlarla protesto gösterisinde bulundular.

Yaşanan gösteri sırasında olay yerinde bulunan anne Ayfer Nuhoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ayfer Nuhoğlu, elinde oğlunun resimleri üzerinde Türk bayrağı ile bir süre ağladı. Ayfer Nuhoğlu daha sonra üzerinde Türk bayrağının çıkarılmasını ve motosikletin üzerine bırakılmasını istedi.

Volkan Nuhoğlu'nun kardeşi Erkan Nuhoğlu, alkollü araç kullanmanın cezasının yetersiz kaldığına dikkat çekerek, yasanın gözden geçirilmesini istedi. İHA muhabirine açıklama yapan Erkan Nuhoğlu, "Bizim acımız çok büyük. Abimi motosiklet kazasında kaybettim. Alkollü bir araç şoförü yüzünden. Biraz motosiklet sürücülerine saygı istiyoruz. Motorcuları fark etsinler. Burada herkes motor kullanıyor. İş yapıyor. Ekmeğini kazanıyorlar. Herkes saygılı olsun. Kimsenin bir daha canı yanmasın" dedi.

Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy ise, "Motosikletleri fark edin demek yeterli olmuyor. Araç sürücüleri lütfen kendi evlatları gibi düşünsün. Ufak tefek şeylere sinirlenip bize yapacağınız en ufak bir hareket hayatımıza mal oluyor. Bu kazada da çarpıp kaçan kişi alkol kontrolünden kaçtı. Alkol kontrolünden kaçarken maalesef bir aile babasını öldürdü. Tekrarı olmamasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yaşanan gösteri ve anma programı sırasında trafik bir süre aksarken, grup bir süre sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karaköy'de Volkan Nuhoğlu, Hayatını Kaybettiği Yerde Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement