Xerox'a Yeni Genel Müdür Yardımcısı - Son Dakika
Güncel

Xerox'a Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Xerox\'a Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, Türkiye'deki kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

18.02.2013 14:06

Gökhan Gençtürk, Xerox Türkiye'nin yenilenen organizasyonunda Kurumsal Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alacak.

Sektörün deneyimli isimlerinden Gökhan Gençtürk, Kurumsal Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Xerox Türkiye kadrosuna katıldı. Gökhan Gençtürk yeni görevinde kurumsal satış operasyonlarından sorumlu olacak ve doğrudan Xerox Türkiye Genel Müdürü Mehmet Sezer'e rapor verecek.

Gökhan Gençtürk, kariyerine Siemens Nixdorf Proje Yöneticisi olarak başladı. Sonrasında sırasıyla, Siemens Business Services'da İş Geliştirme Müdürü ve Siemens Bilgi Teknolojileri Hizmetleri ve Servisleri'nde Satış Müdürü olarak görev alan Gökhan Gençtürk Xerox'a katılmadan önce Fujitsu Technology Solutions'da Kurumsal Satış Direktörü olarak çalışmaktaydı.

Gökhan Gençtürk, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Elektrik Mühendisliği lisans ve İstanbul Üniversitesi'nden İşletme Yönetimi yüksek lisans derecelerine sahip. Ayrıca University of California'da Global Pazarlama Yönetimi, Uluslararası Finans Yönetimi, Değişim ve Teknoloji Yönetimi programlarına katılan Gökhan Gençtürk, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Xerox'a Yeni Genel Müdür Yardımcısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement