Yalova'da Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Yalova\'da Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Ümit Yüksel,görevi devraldı.

03.06.2013 14:52  Güncelleme: 09:47

Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Ahmet Selim Akyıldız'dan görevi devraldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen devir teslim törenine gelen Hüseyin Ümit Yüksel, Ankara'ya atanan Ahmet Selim Akyıldız ve tören mangası tarafından karşılandı. Yüksel, mesai arkadaşlarıyla tokalaşıp tanıştıktan sonra Ahmet Selim Akyıldız ile birlikte makam odasına çıktı.

Burada bir konuşma yapan eski Yalova Emniyet Müdürü Akyıldız, "Görevimi değerli kardeşime bırakıyorum" diyerek meslektaşına başarılar diledi. Yalova'nın yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel de, daha önce değişik illerde görevlerde bulunduğunu ifade ederek, "Bu bir bayrak devir teslimidir. Nöbeti layıkıyla yerine getireceğimizden, tutacağımızdan şüpheniz olmasın. Selim Müdürümüz bizim meslekte de takip ettiğimiz, örnek aldığımız bir büyüğümüz.

Daha önceki kadrolarla birlikte çalışmadık ama başarılı çalışmalarını yakinen takip ediyorduk. Bu bir nöbet devir teslimidir. Biz de bu nöbeti devir aldıktan sonra Yalova'nın huzuru, asayişi, emniyeti için bütün personelimizle birlikte şimdiye kadar olduğu gibi elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Burada diğer kamu kurumlarıyla birlikte çalışmanın öneminin farkındayız. Şimdiye kadar olduğu gibi bunu da devam ettireceğiz. Siz vatandaşlarımızın, basın mensuplarımızın desteği de önemli. Bundan sonraki çalışmalarımızda birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement