Yarım Asırlık Sevgi'de Buluştular - Son Dakika
Güncel

Yarım Asırlık Sevgi'de Buluştular

Yarım Asırlık Sevgi\'de Buluştular

Gebze'de 'sevgi'de buluşturan etkinlik.

15.02.2013 17:05

Köşker: Her şeyin temeli sevgi!

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen ve evliliklerinde 50 yılı geride bırakmış çiftlerin ağırlandığı 'Yarım Asırlık Sevgi' etkinliğine ev sahipliği yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Her şeyin, her güzelliğin temelinde sevgi var. Sevgi önce aile de başlıyor" dedi

Gebze Belediyesi ile Gebze Kent Konseyi'nden 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinlik. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Gebze Kent Konseyi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen 'Yarım Asırlık Sevgi' isimli Sevgililer Günü etkinliği, Gebze'de 50 yıl aynı yastığa baş koyan çiftleri buluşturdu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör'ün yanı sıra Öğretmen Evi'nde düzenlenen yemeğe; belediye başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, Başkan Köşker'in eşi Ragibe Hanım, kent konseyinin gençlik ve kadın meclisleri yöneticileri ve 22 mahalleden evliliklerinde 50. yılı tamamlayan çiftler katıldı. Yemek öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör, böylesi özel bir günde 'sevgi' temelinde bir etkinlikte Gebzelilerle buluşmayı hedeflediklerini söyledi.

HER ŞEYİN TEMELİ SEVGİ

Güngör'ün ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gülen yüzlerinizi böylesine güzel bir organizasyonda görmek, bizler için müstesna bir mutluluk. Siz değerli hemşerilerimizin yaşamaktan keyif aldığı bir marka şehir için durup dinlenmeden size söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şeyin, her güzelliğin temelinde sevgi var. Sevgi önce aile de başlıyor. Toplumumuzu oluşturan bireyler sevgiyi, insanları, doğayı ve hayatı sevmeyi ailede öğreniyor. Yarım asırlık bir sevgiyle evliliklerini, müstesna birlikteliklerini sürdüren siz değerli büyüklerimize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum" dedi. Programın sonunda Başkan Köşker ve kent konseyi yöneticileri tarafından konuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yarım Asırlık Sevgi'de Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement