Yaylada Kaybolan Asiye, 3 Gün Sonra Ormanda Uyurken Bulundu (2) - Son Dakika
Güncel

Yaylada Kaybolan Asiye, 3 Gün Sonra Ormanda Uyurken Bulundu (2)

Yaylada Kaybolan Asiye, 3 Gün Sonra Ormanda Uyurken Bulundu (2)

Vali Seyfettin Azizoğlu, Posof İlçesi'ne bağlı Gümüşkavak Köyü yaylasında kaybolduktan 3 gün sonra ormanda uyurken bulunan Asiye Nur Dülger'i arama çalışmalarına katılan Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, İl Jandarma Komutanı Albay Şefaattin...

23.07.2013 17:06

Vali AZİZOĞLU, KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILANLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Vali Seyfettin Azizoğlu, Posof İlçesi'ne bağlı Gümüşkavak Köyü yaylasında kaybolduktan 3 gün sonra ormanda uyurken bulunan Asiye Nur Dülger'i arama çalışmalarına katılan Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, İl Jandarma Komutanı Albay Şefaattin Serten, AFAD İl Müdürü Tuncay Aras'a birer teşekkür belgesi verdi.

Vali Azizoğlu "3 gün boyunca, 'dağ, bayır, yağmur, çamur' demeden arama tarama yaptılar. Sabahlara kadar çocuğu bulmak için yatmadan uyumadan aradılar. Ben de arama çalışmalarına katıldım. Umudumuzu hiç kaybetmeden aradık ve bir dere yatağında sağ salim bulduk. Şu an Devlet Hastanesi'nde müşahade altında ve sağlık durumu gayet iyi" diye konuştu.

VALİ AZİZOĞLU'NUN EŞİ İSE ASİYE'Yİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Vali Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Serten'in eşi Gül Serten ile birlikte Devlet Hastanesi'ne giderek Asiye Nur'a ve annesi Ümmühan Dülger'e "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Asiye'nin kaybolduğunu duyduğunda büyük bir üzüntü yaşadığını anlatan Nilgün Azizoğlu, "Hep onun için dua ettik. Çok şükür Allah onu ailesine ve bizlere bağışladı. Bu Ramazan ayında çok mutlu olduk. Asiye Nur'un bulunmasında, tedavisinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ümmühan Dülger ise eşi Şehettin'in çiftçilik yaptığını, tek çocukları olan Asiye'nin kaybolması ile çok üzüldüklerini, bulunması ile de büyük bir sevinç yaşadıkladırı bildirdi. Ümmühan Dülger, "Asiye'nin aranmasına ve bulunduktan sonra da sevincimizi paylaşanlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu ve Gül Serten, ziyaret sırasında minik Asiye'ye çeşitli hediyeler ve oyuncak verdi. - Azizoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaylada Kaybolan Asiye, 3 Gün Sonra Ormanda Uyurken Bulundu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement