Yeni Kemer Belediye Spor'a Yeni Teknik Patron - Son Dakika
Güncel

Yeni Kemer Belediye Spor'a Yeni Teknik Patron

Yeni Kemer Belediye Spor\'a Yeni Teknik Patron

Yeni Kemer Belediye Spor Yönetim Kurulunun Yapılan toplantısında Yeşil Kemer Spor Antrenörü Azmi İnancı'yı Takımın başına getirildi.

15.06.2012 15:21

Antalya Süper Amatör Kümede mücadele eden Yeni Kemer Belediye Spor Yönetim Kurulunun Yapılan toplantısında Yeşil Kemer Spor Antrenörü Azmi İnancı'yı Takımın başına getirildi.

Yapılan yönetim Kurulu toplantısında bir açıklama yapan Yeni Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Salim Uysal; 2012-2013 futbol sezonu öncesinde Antalya Süper Amatör kategorisinde mücadele edecek olan futbol takımımızda, yaklaşık 3 yıldır birlikte çalıştığımız Sn. Halil Yapıcı ile olan birlikteliğimizi sona erdirmiş bulunmaktayız. Sn. Halil Yapıcı'ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı; yönetim kurulu olarak teşekkür eder, bundan sonraki meslek hayatında başarılarının devamını dileriz. Dedi.

Uysal bu sezon Azmi İnancı ile yola devam edeceğiz diyerek sözlerine şöyle devam etti; Yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde; önümüzdeki yıl takımımızın Teknik Patronluğuna Sn. Azmi İnanıcı'nın getirilmesi kararlaştırılmış, fakat Sn. İnanıcı'nın ilçemizin diğer bir güzide kulübü olan Yeşil Kemer Spor'un da çalıştırıcılığını yapmasından dolayı, öncelikle bu kulübümüzün yönetimi ile temas geçilmiş, daha sonra Sn. İnanıcı, Yeşil Kemer spor'un yöneticileri ve Yeni Kemer Belediye Spor yöneticilerinin ortaklaşa yapmış oldukları toplantı sonunda: Sn. İnanıcı'nın her iki takımın da teknik koordinatörlüğünü yapması ve kendisine teknik kadro ve futbolcu transferleriyle ilgili tam yetki verilmiştir. Diyerek sözlerine şöyle devam etti; Böylelikle her iki güzide kulübümüzün sevenlerinin birbirleriyle kaynaşması sağlanmış olup, Kemer'deki Futbolun tek bir anlayış tarafından yönetilmesi sağlanmış olacaktır. Dedi.

Ayrıca Kulübe katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e de teşekkür ettiğini belirten uysal sözlerine şöyle devam etti; Bu birliktelik ve koordinasyonun sağlanmasında ve ilçemizdeki futbol anlayışının tek bir anlayışla yönetilmesinde emeği geçen ve her zaman olduğu gibi bizlerden desteğini esirgemeyen Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜL'e yapmış olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu adına bir kez daha teşekkür ederim. Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Kemer Belediye Spor'a Yeni Teknik Patron - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement