Yeni Yıl Lasagrada Hotel İstanbul'da Kutlanır - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıl Lasagrada Hotel İstanbul'da Kutlanır

Yeni Yıl Lasagrada Hotel İstanbul\'da Kutlanır

Lasagrada Hotel İstanbul, yeni yılı sevdikleriyle sımsıcak bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerine, özel yılbaşı programı ve sürpriz eğlenceler sunuyor.

09.11.2013 16:22

İstanbul'un kalbi, Osmanbey'de konumlanan Lasagrada Hotel, Ahmet Alp ve Grubu Es'Trio'nun canlı müzik performansı ve sürpriz programlarıyla unutulmaz bir yılbaşı vaad ediyor.

Lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz Lasagrada Hotel İstanbul, hazırladığı yılbaşı menüsü ile misafirlerine eşsiz bir lezzet şöleni yaşatacak. Yılbaşına özel bu gecenin sofrasında, çeşitli soğuk mezelerden oluşan ordövr tabağı, ara sıcakta sebzeli börek ve asma yaprağına sarılı pastırmalı ızgara hellim servis ediliyor. Ana yemekte yufka tart içerisinde morel mantarlı demi glace sos eşliğinde patlıcan beğendi yer alıyor. Sınırsız yerli içki, çay ve kahve ikramının yanı sıra vanilyalı Movenpick dondurma, macaron ve karamel sos eşliğinde hazırlanan balkabağı tatin tart ile konuklarını ağırlıyor.

Şehrin alışveriş ve kültür merkezi Halaskargazi Caddesi üzerinde metro çıkışında hizmet veren Lasagrada Otel, yemekli kişi başı 275 YTL, yemeksiz (sınırsız yerli alkollü içki, snack ikramlar, meyve ve kuruyemiş) 150 YTL fiyatıyla rahat ve keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

*Lasagrada otel, yılbaşına yemeğe gelen misafirlerine 100 Euro oda fiyatı sunarak fark yaratıyor. Rezervasyonunuz yaptırmayı unutmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yıl Lasagrada Hotel İstanbul'da Kutlanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement