Yenikent Sakarya’nın Geleceğidir - Son Dakika
Güncel

Yenikent Sakarya’nın Geleceğidir

Yenikent Sakarya’nın Geleceğidir

Korucuk Sivil İnsiyatif Platformu'nun Kahvaltısına Katılan Başkan Toçoğlu; "Yenikent'in Sakarya'nın Geleceğidir" Dedi.

11.05.2011 15:44  Güncelleme: 15:45

Adaylar Da Katıldı

Korucuk Sivil İnsiyatif Platformu; sorunlarının dile getirilmesi amacıyla, Camili'de bulunan Yenikent Park'ta kahvaltılı bir program düzenledi. Platform Başkanı Ali Yaşar Aydeniz'in ev sahiğliğindeki programa; TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Ender Serbes, Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz, SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı ve Korucuk Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Korucuk Mahallesi Muhtarı Adnan Sarıoğlu, işadamları ve Korucuk Ada ve Korucuk Sivil İnsiyatif Platformu üyeleri katıldı.

Bu Bölgemizin Gelişmesi

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Yenikent'in yeni bir şehir kurulması amacıyla oluşturulan bir bölge olduğunu ifade ederek; "Bu bölgemizin gelişmesi, şehirle bütünleşmesi ve eksiklerin tamamlanması adına elimizden geleni yapıyoruz.

Bu bölgenin eksiklerini ve bu bölgenin yaşadığı sıkıntılarını, bu bölge halkıyla tartışarak, gidermeye çalışıyoruz. Yenikent kendi haliyle bırakmayacağız. Yenikent'tte Kültür Merkezi gibi büyük projelerimiz ile buranın yaşanılabilir hala gelmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi. Toplantıda ayrıca Milletvekili Adayları da Yenikent ile ilgili düşüncülerini dile getirdi. (Levent CANDAN/ SAKARYA)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenikent Sakarya’nın Geleceğidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement