Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yaşlılarla İftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yaşlılarla İftar Yaptı

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yaşlılarla İftar Yaptı

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ramazan dolayısıyla kentte yaşayan yaşlıların iftar sofralarına konuk oluyor.

13.06.2018 15:59

Gençlik Meclisinde sosyal gönüllülük esasıyla hizmet eden gençler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gönüllü birçok faaliyette bulunuyor.

Sosyal sorumluluk projelerini ramazanda da sürdüren gençler, hazırladıkları iftar sofrasıyla yaşlıların kapılarını çalıp hem sıcak aile ortamında iftar yapıyor hem de hayır duası alıyor.

İftar öncesi sofrayı kuran gençler, yer sofrasında yaşlı çiftle birlikte iftar ediyorlar. Bu iftar sofralarının sonuncusuna Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'da katıldı.

"RAMAZAN'IN FEYZ VE BEREKETİ DAHA ANLAMLI BİR HALE GELİYOR"

İftar programına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR; "Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisindeki kardeşlerimiz ramazanın feyz ve bereketini yaşlılarımızla iftar yaparak daha anlamlı bir hale getiriyor. Gençlerimiz hazırladıkları yemekleri ve yardım malzemelerini yaşlılarımıza ulaştırıp, onlara bir aile ortamı sağlıyorlar. Bizde Yeşilyurt Belediyesi olarak her daim yaşlılarımızla birlikte olup onların her türlü sıkıntısı dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Gençlerimize bu örnek alınacak davranışlarından dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber; "Yeşilyurt Kent Konseyi olarak yaşlılarımızın yalnızlıklarını bir nebze gidermiş oluyoruz. Yaşlılarla iftar sofrasında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Yaşlılarımızın sorunlarını dinleyerek, sorunlarına ortak olduk. Emeği geçen gençlik meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yaşlılarla İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement