Yolcu Otobüs Devrildi: 1 Ölü, 28 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüs Devrildi: 1 Ölü, 28 Yaralı

Yolcu Otobüs Devrildi: 1 Ölü, 28 Yaralı

Erzincan'dan Şanlıurfa'ya giden yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

25.04.2011 04:10

Sivas'ın Zara ilçesi'nde Erzincan'dan Şanlıurfa'ya giden yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Erzcincan'dan Şanlıurfa'ya geziye giden Yaşar Partoğlu'nun (62) yönetimindeki 24 YHM 84 plakalı yolcu otobüsü saat 21. 00 sıralarında Sivas'ın Zara ilçesine bağlı Bolucan köyü yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazada şoför Yaşar Partoğlu olay yerinde hayatını kaybederken otobüste bulunan 46 kişiden çoğu hafif olmak üzere 28 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Zara Devlet Hastanesi'ne tedavi altına alındı.

Şahsenem Aruk(54), Reyha Karacan(21), Ünzile Balkan(17), Sevgi Özbilir(22), Kübra Kaya(22), Hülya Yacan(23), Ferda Ekinci(21), Yasemin Gökçe, Cahide Altunbilek, Gülcan Gürkan, Esra Altunbilek ve Aysun Özer, daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Numune Hastanesi'ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Şarapole devrilen otobüs vinç yardımıyla kaldırılırken olay yerinde hayatını kaybeden şoför Yaşar Partoğlu'nun cesedi, otopsi için Zara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otobüste Niyaziye Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Erzincan Temsilciliği üyelerinin bulunduğu, bu otobüsle birlikte 5 otobüsün kafile halinde yola çıktıkları öğrenildi. Kazanın haber alınmasından sonra diğer otobüslerdeki yolcular Zara Devlet hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüs Devrildi: 1 Ölü, 28 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement