Yozgat'ta Cuma Namazı Çıkışı Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Cuma Namazı Çıkışı Teröre Tepki Yürüyüşü

Yozgat\'ta Cuma Namazı Çıkışı Teröre Tepki Yürüyüşü

Yozgat'ta Cuma namazı çıkışı teröre tepki yürüyüşüYOZGAT'ta Cuma Namazı çıkışı toplanan kalabalık, terör olaylarını protesto etti.

16.12.2016 17:19

Yozgat'ta Cuma namazı çıkışı teröre tepki yürüyüşü

YOZGAT'ta Cuma Namazı çıkışı toplanan kalabalık, terör olaylarını protesto etti. Ülkü Ocakları ile Alperen Ocakları tarafından protesto yürüyüşü düzenlendi.

Yozgat'ta, Çapanoğlu Büyük Camide kılınan Cuma Namazı'nın ardından toplanan kalabalık, Cumhuriyet alanına yürüyerek terör olaylarını lanetledi. Bazı sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından organize edilen protesto eylemine Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Ak Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ve MHP İl Başkanı Ethem Sedef de katıldı. Toplanan kalabalığa hitaben konuşan Çapanoğlu Din Hizmetleri Derneği Başkanı Selim Nemli, İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi. Nemli, "Şehit atalarımızın sayesinde bize vatan olan bu toprakları, asla vatan hainlerine teslim etmeyeceğiz. Bağımsızlığımızın simgesi olan al bayrağımızın ilelebet dalgalanması için şehit olmak bizim namus ve şeref borcumuzdurö dedi.

Konuşmalar sırasında kalabalıktan 'İdam isteriz' sloganları yükseldi. Şiirlerin okunması ve dua edilmesinin ardından toplanan vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı.

ÜLKÜCÜLER TERÖRÜ LANETLEDİ

Ülkü Ocakları ile Alperen Ocakları'nın birlikte düzenlediği protesto yürüyüşüne yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Yozgat Cumhuriyet alanında toplanan ülkücüler Lise Caddesi'nde sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüş sırasında 'Vatan Sana Canım Feda', 'Her Türk Asker Doğar', 'Her Şey Vatan İçin', 'Kanımız Aksa da Zafer İslam'ın' sloganları dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Cuma Namazı Çıkışı Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement