Zabıta Kurban Kesti Lokma Döktürdü - Son Dakika
Güncel

Zabıta Kurban Kesti Lokma Döktürdü

Zabıta Kurban Kesti Lokma Döktürdü

MANİSA Belediyesi tüm çalışanları adına Zabıta Müdürlüğü önünde kurban kestirdi, hayır lokması döktürdü.

26.04.2013 13:38

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurban ve lokma hayrının başta Zabıta Müdürlüğü çalışanları olmak üzere tüm belediye personelini hatadan, kazadan ve beladan korumasını dileyerek, "Başta Zabıta personelimiz olmak üzere tüm çalışanlarımız dimdik ayaktadır. Allah çalışanlarımızı hatadan, kazadan, beladan korusun; sağlık ve huzur içerisinde görevlerimizi yapabilmemizi diliyorum." dedi.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Mesir Festivali etkinliklerinde geçirdiği kazada yaralanan zabıta memurunun sağlığına kavuşmasının ardından kurban kesip, lokma döktürdü. Zabıta Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu, Mümin Deniz ve Funda Solak, belediye meclis üyeleri Sezai Gürcan ve Hüseyin Köroğlu, Meyve Sebze Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halim Şener, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, daire müdürleri ve zabıta personeli katıldı. Dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından lokma sofrasında bir araya gelindi.

Allah Bizleri Korusun

Zabıta Müdürü Aydoğan İra, yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hayır vesilesiyle kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Bugünün anlamı bizim için çok büyük. Sonuçta bizler halkımız için sokaklarda çalışan hizmetkarlarız. Halkımız için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz. Kurbanımızı kestik, lokmamızı döktürdük. Allah bizi kazalardan belalardan korusun. Biz bu şekilde bir hayra yöneldik, Allah kabul etsin." dedi.

Zabıta Medar-ı İftiharımızdır

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de hayır sofrasında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurban ve lokmanın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Zabıta Müdürlüğü'nün halkla iç içe olan önemli bir birim olduğunu belirten Başkan Ergün, "Değerli müdürümüzün önderliğindeki Zabıta Müdürlüğü, belediyemizin vatandaşla her an her dakika birlikte olduğu bir birimimizdir. Her zaman ifade ettiğim gibi bu birimimiz belediyenin aynasıdır. Bizleri yansıtır. Zabıtanın belediye hizmetlerinde yapmadığı iş yoktur. Onlar bizim medar-ı iftiharımızdır. Biz her zaman onların yanında olduk, bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağız. Kahvesinden tutun pazarına, pazardan tutun kasabına kadar her türlü alanda yer alan, belediye hizmetlerinin takibini yapan ve çok meşakkatli iş yürüten müdürlüğümüzün başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Çalışanlarımız Dimdik Ayaktadır

473. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali kapsamında gerçekleştirilen bir konserde kaza geçiren zabıta memuru Birol Yatkın'ın sağlığına kavuşmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ergün, "Geçtiğimiz Mesir Festivali'nde talihsiz bir olay yaşamış, bir kardeşimiz asansör boşluğuna düşerek ayağını kırmıştı. Biz de bu vesileyle bugün bu organizasyonu, Zabıta Müdürlüğümüzde, belediyemizin her biriminde çalışan personelimizi Allah kötülüklerden, şerlerden, kazalardan korusun diye gerçekleştiriyoruz. Bilinmesini istiyorum ki Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan personelimiz dimdik ayaktadır. Her zaman asli görevlerini yapmışlardır. Biz de her zaman onlara gurur duyduk, onları tebrik ettik. Bundan sonraki süreçte de görevlerini kanunlar, yönetmelikler çerçevesinde en iyi şekilde, eksiksiz yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. O açıdan değerli müdürümüze, bütün arkadaşlara bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Allah çalışanlarımızı hatadan, kazadan, beladan korusun; sağlık ve huzur içerisinde görevlerimizi yapabilmemizi diliyorum." diye konuştu. Konuşmaların ardından lokma hayrından tadılarak, halka ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Kurban Kesti Lokma Döktürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement