Zafer ve Eda Balkaya Çiftinden Bambaşka Düğün - Son Dakika
Güncel

Zafer ve Eda Balkaya Çiftinden Bambaşka Düğün

Zafer ve Eda Balkaya Çiftinden Bambaşka Düğün

Zafer Balkaya ile Eda Berber; uzun birlikteliklerini "evet" ile pekiştirdi.

10.09.2012 10:10

5nokta4 event Genel Müdürü Zafer Balkaya; Dekodükkan'da düzenlenen muhteşem düğün töreniyle uzun yıldır birlikte olduğu Eda Berber ile bir ömür boyu sürecek mutluluklarına "evet" diyerek, hayatlarını birleştirdi.

Sakarya ve Sakarya dışında yaptığı tiyatro, konser vb. çeşitli organizasyonlar ve Sakarya'ya getirdiği ünlülerle adından sıkça söz ettiren 5nokta4 event Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Zafer Balkaya; uzun yıldır birlikte olduğu Eda Berber ile aldığı evlik kararı sonucu düzenlenen dillere destan muhteşem düğün töreniyle; bir ömür boyu sürecek mutluluklarına "evet" diyerek, hayatlarını birleştirdi. Kıyılan nikah sonrası beyaz güvercinlileri özgürlüklerine kavuşturan Eda & Zafer Balkaya çifti; Ardından kestikleri özel pastanın ardından kendilerine piste atarak, genç davetliler ile birlikte gece geç saatlere kadar eğlenerek, stres attı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Eda & Zafer Balkaya çifti, düğün sonrası balayına nereye gittiklerini sır gibi sakladı. Genç çift düğün öncesi fotoğraflarını ise Taraklı İlçesi'nin tarihi evlerinin önünde ve konaklarının içerisinde çektirdi.

Yaklaşık 2000 davetli katıldı

Baskha Organizasyon'un yoğun katkılarıyla, 5nokta4 event ekibinin de organizasyonuyla ve Avrupa Yakası dizisinin "Tacettin"i ünlü Tiyatro Oyuncusu Veysel Diker'in sunumuyla Kırkpınar Dekodükkan'da düzenlenen Zafer Balkaya ile Eda Berber çiftinin düğün törenleri muhteşem görüntülere sahne oldu. Elli5 Event Firması Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Türe ve Sakarya Üniversitesi SKS Dairesi eski Başkanı Nafi Filiz'in nikah şahitliğini üstlendiği Zafer & Eda Balkaya çiftinin düğün törenlerine; Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elmas Garden Inn sahibi tanınmış ve hayırsever İşadamı Kenan Sakallıoğlu, Sakarya Evin Tur Genel Müdür Orhan Şeşen, Kipa Avm Sakarya Müdürü Gamze Demirci, AFA Kültür Merkezi Müdürü Volkan Nurcalı, Tuna Tan Yönetim Kurulu üyesi Burak Tan, Sakarya Hür Fm Genel Müdürü İlknur ve Mehmet Çakar çifti, Rumeli Tv Program Yapımcısı Şaban Mergül, Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Muhabiri ve Taka Gazetesi Sakarya Bölge Temsilcisi Levent Candan ile yaklaşık 2000 davetli katıldı. Törene katılamayan; SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kama, Arya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Atasoy ve Özel Giyim CEO'su Osman Eminler'de çelenk gönderdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zafer ve Eda Balkaya Çiftinden Bambaşka Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement