Zonguldak Şehir Dışından Döndüklerinde Yanan Evlerini Gördüler - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Şehir Dışından Döndüklerinde Yanan Evlerini Gördüler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 15 gündür şehir dışında olan Fahri Biçer ve eşi, döndüklerinde tek katlı ahşap evlerini alevler içinde görünce şoke oldu.

05.02.2018 11:32

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 15 gündür şehir dışında olan Fahri Biçer ve eşi, döndüklerinde tek katlı ahşap evlerini alevler içinde görünce şoke oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi.

Gece saatlerinde, Ereğli Sarıkorkmaz Mahallesi Okul Sokak'ta Biçer ailesine ait tek katlı ahşap evde yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 15 gündür şehir dışında olan Fahri Biçer ve eşi evlerine döndüklerinde acı manzarayla karşılaştı. Fahri Biçer'in eşi yakınlarına sarılarak ağladı. Evlerini alevler içinde bulan çift, komşularından yangının nasıl çıktığını öğrenmeye çalıştı. Patlama ile kendilerini dışarıya attıklarını anlatan mahalle sakinleri, dışarıya çıktıklarında yangının tüm evi sardığını gördüklerini söyledi. Fahri Biçer evinin yakılmış olabileceğini söyledi.

Ekipler yangının söndürülmesi ve soğutma çalışmasının yapılmasının ardından evde inceleme yaptı. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, yangının binanın ahşap olmasından dolayı hızla büyüdüğünü ve gerekli müdahalenin yapıldığını söyleyerek, Yangının kontrol altına alınmasının ardından da gerekli incelemenin yapılacak. Yangının çıkış sebebinin hazırlanacak raporda yer alacaktır dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak Şehir Dışından Döndüklerinde Yanan Evlerini Gördüler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Şehir Dışından Döndüklerinde Yanan Evlerini Gördüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement