2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

15.09.2014 15:31  Güncelleme: 15:47

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dursun, mesajında, başarının yönetici, öğretmen ve veli işbirliğinden geçtiğini söyledi.

Uzun bir tatil döneminin ardından 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına da huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dursun, "Bu yıl aramıza katılan yeni öğrencilerimiz, sorumluluğumuzu ve heyecanımızı artırırken, meslektaşlarımız da bize güç ve kuvvet vermektedir. Eğitim öğretim etkinliklerinin merkezinde öğrencilerimizin olması gerektiği bilinci ile hareket ederek, onlara ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini yetiştirme ve yeteneklerini geliştirme fırsatı vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Çocukların milli ve manevi değerlere bağlı yetiştirilmesinin herkesin ortak görevi olduğunu anlatan Dursun, şunları kaydetti:

"Bu görevimizi yerine getirirken milli birlik ve bütünlüğümüzün korunmasında, pekiştirilmesinde eğitimciler olarak en büyük rol sahibi olduğumuz bilinci ile hareket edeceğimiz tartışmasızdır. Eğitim aile, okul ve çevre üçgeninde gelişen bir süreçtir. Bu sebeple var olan yönetici, öğretmen, veli işbirliğini daha da geliştirmek zorundayız. Velilerin okullarımızın eğitim etkinliklerine aktif bir şekilde katılması, öğretmenlerimiz ile sıkı bir şekilde işbirliği içine girmesi, çocukların eğitimi açısından son derece gerekli. Öğrencilerin yüksek hedefler seçerek, kararlı, planlı çalışarak başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum."

Dursun, yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, veliler ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir eğitim öğretim yılının geçmesini temenni etti. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement