26. Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

26. Vergi Haftası

Taşova Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından 26. Vergi Haftası nedeni ile Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

23.02.2015 12:37

Taşova Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından 26. Vergi Haftası nedeni ile Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Taşova Vergi Dairesi Müdür Vekili Zeki Sönmez ve Vergi Dairesi çalışanları Kaymakam Engin Kaymak ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Sönmez, "Toplumumuzda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının bütün kesimlere kazandırılması amacıyla 1990 yılından beri kutlanmakta olan Vergi Haftası'nın 26'ncısı bu yıl 23 Şubat - 1 Mart 2015 tarihleri arasında ülke genelinde ve ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır" dedi.

Kaymakam Kaymak, ülkede son yıllarda vergi toplanmada yüksek bir artış gözlendiğini ifade ederek, "Bu da doğrudan ülkemizin hem istihdamına hem de gelişimine katkı sağlıyor. Sağlıklı vergi toplamanın iki ayağı var. Bir devlet ayağı bir de vatandaş ayağı. Güçlü bir maliye ayağı kurmak ve vatandaşın ise buraya giden paranın yine kendilerine döneceğini, vermediği verginin devletin kasasından ve yetimin, fakirin hakkı olduğunu insanlara iyi anlatılması gerekir. Vergilerin yüksek miktarlarda adaletlice toplanarak ülkemizin daha da müreffeh yarınlara kavuşacağını ümit ediyor  Vergi Haftanızı kutluyor başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 26. Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement