3 Büyük Kulübün Başkanından Bayram Mesajı - Son Dakika
Güncel

3 Büyük Kulübün Başkanından Bayram Mesajı

İstanbul-dha kurban Bayramı dolayısıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek kulüplerinin internet sitelerinden Bayram mesajı yayımladılar.

24.09.2015 12:04

İstanbul-dha

kurban Bayramı dolayısıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek kulüplerinin internet sitelerinden Bayram mesajı yayımladılar.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yayımladığı besaj şu şekilde:

"İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği bayramlar, aynı zamanda milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı insanları birleştiren özel günlerdir. Bayramlar paylaştıkça anlam kazanan, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini sergileyen, milletimizin tek yürek, tek vücut olduğunu gösteren günlerdir. Sevgiyle, şefkatle ve dayanışma ruhuyla dolu, ailenizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimi iletir, tüm Camiamızın ve taraftarlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlarım."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise kulübün internet sitesinde paylaştığı mesajında Yıldırım, sevinç ve huzur dolu, bir öncekinden daha güzel, mutlu ve umutlu bayramlar dileyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu vesileyle, Divan Kurulu, kongre ve temsilci üyelerimizin, kulüp çalışanlarımızın, Fenerbahçe'nin büyük taraftarlarının, spor dünyamızın, ülkemizin Kurban Bayramı'nı kutlarım."

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yayımladığı Kurban Bayramı mesajında "Büyük Galatasaray Ailesi'nin ve tüm spor camiasının Kurban Bayramı'nı en iç dileklerimle kutlar, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Büyük Kulübün Başkanından Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement