Abdi İbrahim'in Youplus Kids Ürününe "Üstün Lezzet Ödülü" - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim'in Youplus Kids Ürününe "Üstün Lezzet Ödülü"

Abdi İbrahim'in vitamin, mineral ve gıda takviyeleri pazarındaki yeni ürünü YouPlus Kids, "The International Taste&Quality Institute"dan (iTQi) onay aldı.

16.06.2014 16:30

Abdi İbrahim'in vitamin, mineral ve gıda takviyeleri pazarındaki yeni ürünü YouPlus Kids, "The International Taste&Quality Institute"dan (iTQi) onay aldı.

Abdi İbrahim açıklamasına göre, Abdi İbrahim'in vitamin, mineral ve gıda takviyeleri pazarında yer alan YouPlus markasının çocuklar için Omega-3 destekli şurubu YouPlus Kids, dünyada 120'den fazla ülkede faaliyet gösteren, bağımsız şefler ve sömeliyelerden oluşan kuruluş iTQi tarafından "Üstün Lezzet Ödülü"ne layık görüldü.

Dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini test eden ve üstün lezzetli olanları tanıtan iTQi, Avrupa'nın en prestijli aşçılık ve içecek dernekleri arasından seçien jürilere sahip. Yüz üzerinden değerlendirme yapan enstitü, You Plus Kids Omega-3 şurubun kokusuna ve tadına verdiği yüksek puanla şurubun başarısını tasdikledi.

Yapılan aşamalı değerlendirmeler neticesinde lezzet yıldızı almaya hak kazanan şeftali ve mango tadındaki şurup, özel olarak geliştirilen tadıyla "2013 Yılı En İyi Tat" ödülüne layık görülmüştü.

Abdi İbrahim Sağlık Ürünleri Grubu, kendi Ar-Ge'sinde geliştirdiği YouPlus Kids ürünleriyle "Hayatta Herkesin Biraz Desteğe İhtiyacı Vardır" sloganıyla tıbba ve topluma artı değer katmak için çocukların ihtiyacı olan Omega-3 desteğini karşılamayı hedefliyor.

Açıklamaya göre, dünya çapında balık yağı üreticileri, Omega-3 pazarlama firmaları ve bu alanın destekçileri tarafından oluşturulan ve Omega-3 şurupların kalitesi ve saflığını denetleyerek sertifikalandıran GOED (Global Organization for EPA and DHA) sertifikası ile saflığını ve ağır metallerden arındırılmış olduğunu garantiliyor. IFFO sertifikasıyla da balık yağı üretimi için avlanan balıkların avlanma mevsimlerine uyarak ekolojik dengeyi koruyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim'in Youplus Kids Ürününe 'Üstün Lezzet Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement