Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat\'ta

Bozdağ: "Madem birlik diyorsun niye gidip Hakkari de miting yapmıyorsun neden gidip Diyarbakır’da miting yapmıyorsun? Yiğitlik budur Diyarbakır’a gideceksin siyaset yapacaksın"

08.03.2014 15:24

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Madem birlik diyorsun niye gidip Hakkari de miting yapmıyorsun, neden gidip Diyarbakır'da miting yapmıyorsun? Yiğitlik budur. Diyarbakır'a gideceksin siyaset yapacaksın" dedi.

Bozağ, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde partisinin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Bugünün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olduğunun altını çizen Bozdağ, "Çekerek'te görüyorum ki hanımlar siyasete el koymuş. Ben bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum. Biz biliyoruz ki ve inanıyoruz ki cennet anaların ayağı altındadır. Ne zaman ki bir meseleye kadın el koydu o mesele daha güzel oluyor. Cennet nasıl onların ayakları altındaysa yerel yönetimlerde de başka işlerde de kadın işe el koyduğu zaman orayı dünyanın cennetine çeviriyor. Çekerek'te de görüyorum ki kadınlarımız kardeşlerimiz siyasete el koymuş durumda. Onun için onları ayrı ayrı kutluyorum" diye konuştu.

"Niye gidip Hakkari de miting yapmıyorsun?"

Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüklerini anlatan Bozdağ, şunları söyledi:

"Şimdi hep diyorlar 'kalabalıklar montaj'. Şimdi Çekerek'e gelsinler de montaj mı gerçek mi burayı görsünler. Onların genel başkanları da böylesi bir coşkuyu bulamazlar. Başbakan Türkiye'yi geziyor. Bunlar Türkiye'nin doğru dürüst belli başlı yerleri dışında hiçbir yere gitmiyorlar. Sayın Bahçeli zaten Güneydoğuyu yok sayıyor, doğuyu birkaç ilden ileri görüyor. İç Anadolu, Ege, Akdeniz'de tur yapıyor. Yahu bu memleket iç Anadolu'dan Ege'nin Akdeniz'in, İç Anadolu'ya komşu illerden mi ibaret. Madem birlik diyorsun niye gidip Hakkari de miting yapmıyorsun? Neden gidip Diyarbakır'da miting yapmıyorsun? Yiğitlik budur Diyarbakır'a gideceksin siyaset yapacaksın. Vatan sevgisi budur, Van'da gidip siyaset yapacaksın."

Muhalefetin ülkeye boş siyasetten başka bir şey vermediğini öne süren Bozdağ, "Kılıçdaroğlu da öyle, o da bazı illeri dolanıyor. Milletin her tarafına ulaşan bir siyaseti hayata geçiremediler. O yüzden işbirliği yapıyorlar. Partinin birisi AK Parti diğer parti yok. Hangi partinin adayı AK Parti'nin karşısında palazlanıyorsa diğerleri onun etrafında kümeleniyorlar. Ben onun için diyorum ki bu bir araya gelenlere rengi inancı dili birbirine uymayanlara bu millet prim vermez. Biz milletle beraber bir araya geliyoruz onlar menfaatçi gruplarla bir araya geliyor. Aramızdaki fark da o. İnşallah 30 Mart'ta daha güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz"  diye konuştu.

Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile birlikte Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement