Ağrı'da 16 Yaşındaki Terör Örgütü Üyesi Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da 16 Yaşındaki Terör Örgütü Üyesi Teslim Oldu

Ağrı'da terör örgütüne katılmak için 6 ay önce dağa çıkan 16 yaşındaki çocuk güvenlik güçlerine teslim oldu.

01.06.2014 09:25  Güncelleme: 10:44

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 6 ay önce 6 arkadaşı ile Ağrı Dağı'ndaki kampa giden terör örgütü üyesi 16 yaşındaki bir çocuk güvenlik güçlerine teslim oldu.

6 AY ÖNCE 6 ARKADAŞIYLA DAĞA ÇIKMIŞTI

Alınan bilgiye göre, iki ay önce 6 arkadaşıyla terör örgütünün Ağrı Dağı'nda bulunan kampına katılan Ş.A. önceki gün kamptan kaçarak ilçe emniyet müdürlüğüne teslim oldu.

"PİŞMANIM"

Emniyetteki ifadesinde, kamptan kaçıp 4 saat yürüdükten sonra güvenlik güçlerine teslim olduğunu belirten Ş.A, pişman olduğunu söyledi.

"AİLEMİ ÖZLEDİM"

Kötü şartlarda yaşadığını, ailesini özlediği için kamptan kaçtığını anlatan Ş.A, ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ş.A, buradaki işlemin ardından adliyeye sevk edildi. 

Ağrı\'da 16 Yaşındaki Terör Örgütü Üyesi Teslim Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 16 Yaşındaki Terör Örgütü Üyesi Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • iyi ki tez zamanda kaçmışın: dünyanın gelmiş geçmiş en ilkesiz ahlaksız örgütünden kurtulmuşun ya. çok geçmiş olsun.KAÇIRILAN ÇOCUKLARI YA SURİYEDE SAVAŞTIRIRLAR. YA DA ORGAN MAFYASINA SATARLAR. 10 SENE SONRA DA ŞURADA ŞEHİT OLDU DİYE LİSTE YAYINLARLAR. 1990 LARDA ÖLEN TERÖRİSTLERİ ŞİMDİLERDE YAYINLIYORLAR...herkesin bildiğini bir de inkar ediyorlar. utanıyorsanız yapmayın. 12 3 Yanıtla
  • MR BORA: Haberdeki anlatim hatasina dikkat......6ay once 6kisi 16yasindaikinci satirda diyorki 2 ay once burda -6 nin biri kayip oluyor uzuldum 6tinin adina 6 7 Yanıtla
  • vatansever: Çok zekisin önemli bir konuya değinmişsin senin gibileri çoğaltmak lazım 6 2 Yanıtla

Advertisement