AK Parti Adayı Kaçmaz'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Kaçmaz'dan İha'ya Ziyaret

AK Parti Adayı Kaçmaz\'dan İha\'ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ü ziyaret etti.

29.09.2015 14:04

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ü ziyaret etti.

Kentteki basın kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine start veren AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, ilk olarak İHA Van Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz tarafından karşılanan Kaçmaz, adaylığı ile ilgili bilgiler verdi. Bu işe hizmet aşkı ile girdiğini ifade eden Kaçmaz, "Bir kaç defa adaylık başvurusunda bulunmama rağmen yer verilmedi, ama bu seçimler için bize de yer verildi. Ben adaylık verilmediği dönemlerde de hep partimin yanında oldum. Ülkenin bekası için elimden gelen her türlü çalışmayı yürüttüm. Sonuna kadar partimin yanındayım ve çalışmaya devam edeceğim. Ben sadece bir kesime hitap etmiyorum, bütün Van halkına hitap ediyorum. Sadece bir kesimin değil tüm halkın adayıyım. Bu doğrultuda önceliğimiz Van'dır ve bu kentin kaderinin değişmesi için elimizden geleni yapmamız gerekmektedir" dedi.

İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine başarılar diledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Kaçmaz'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement