AK Parti Gençlik Kolları'ndan Myo Öğrencilerine Yönelik Samsun Gezisi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Myo Öğrencilerine Yönelik Samsun Gezisi

AK Parti Gençlik Kolları\'ndan Myo Öğrencilerine Yönelik Samsun Gezisi

AK Parti Taşköprü Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Taşköprü Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrencilere yönelik Samsun gezisi düzenlendi.

20.06.2013 11:31

AK Parti Taşköprü Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Taşköprü Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrencilere yönelik Samsun gezisi düzenlendi.

İlk olarak Gerze'de kahvaltı ile başlayan gezide Samsun'da Doğu Park, Bandırma Vapuru, Sevgi Gölü, Merkez ve sahili, Aminos Tepesi ve Müzesi, Kral Mezarları, Batı Park gibi çok sayıda tarihi ve turistik yer gezildi. Gençler daha sonra ise Atakum Sahilinde canlı müzik dinletisine katıldı. AK Parti Taşköprü Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Korkmaz, yaptığı açıklamada üniversite öğrencisi arkadaşlarına yönelik olarak 1 yıllık yorgunluklarını birazda olsa geride bırakmalarını sağlamak ve iyi bir tatile başlamaları için Samsun'a gezi tertip ettiklerini, ilgiden ve öğrenci arkadaşlarının memnuniyetinden dolayı ise mutlu olduklarını kaydetti. Ayrıca, tüm gençlik kolları ve üniversite öğrencisi arkadaşları adına kendilerine araç konusunda destek veren ve her zaman gençlerin yanında yer alan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a ve AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Av. Fazıl Pehlivan teşekkür ettiklerini belirttiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gençlik Kolları'ndan Myo Öğrencilerine Yönelik Samsun Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement