AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: "Bu Sürecin Tarafı 77 Milyondur" - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: "Bu Sürecin Tarafı 77 Milyondur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: "Bu Sürecin Tarafı 77 Milyondur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, eski Türkiye’nin karanlık günlerinin geride kaldığını belirterek, “Bu süreçten rahatsız olanlar, Türkün Kürdün kanı üzerinde siyaset yapan statükoculardır” dedi.

01.03.2015 13:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, eski Türkiye'nin karanlık günlerinin geride kaldığını belirterek, "Bu süreçten rahatsız olanlar, Türkün Kürdün kanı üzerinde siyaset yapan statükoculardır" dedi.

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayları için düzenlenen temayül yoklaması, Van Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin spor salonunda yapılan halk oyunları gösterisiyle başladı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğan, 2002'den beri dört genel seçim yapıldığını hatırlatarak, "Toplamda 9 seçim geçirdik. Her seçimde halkımızın teveccühüyle ve büyük bir oy üstünlüğüyle iktidara geldik. Bu iktidar şöleni, Allah'ın izniyle devam edecektir. 7 Haziran'da yine Türkiye olarak yüzde 50'nin üzerinde oy alarak sandıkları patlatacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ise, 28 Şubat darbesine değinerek, çözüm sürecinde gelinen aşamayı anlattı. Abdulhamit Gül, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin yüz yıllık kangren halini almış bir terör sorununu, bir çözüm sürecini başlatarak bitirme kararlılığını ortaya koymuştur. 'Gerekirse bu uğurda baldıran zehri içerim' diyerek kararlılık gösterdi. Hamdolsun AK Parti iktidarımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetimindeki partimizin kararlılığıyla 77 milyon insanımız inşallah gerçek baharı yaşayacağı bir 2015 baharını hep birlikte göreceğiz. Çok önemli gelişmeler oluyor. Bu sürecin tarafı 77 milyondur. Van, Diyarbakır, Edirne, İzmir ve Yozgat bu sürecin tarafıdır. Kürt, Türk, Laz, Çerkez bu sürecin tarafıdır. Ahmed-i Hani vardır, Fakiye Teyran vardır, Said-i Nursi vardır, Selahattin Eyyübi vardır, Fatih Sultan Mehmet Han vardır, Recep Tayyip Erdoğan iradesi vardır, 77 milyon insanın iradesi vardır. Artık bu süreçte hiçbir ana ağlamayacak. Türkün ve Kürdün kanı üzerinden siyaset yapan statükoculara halk gereken dersi verecek. AK Parti iktidarı bu statükoculara bu dersi verecektir. Artık eski Türkiye yok. Eski Türkiye'nin karanlık günleri artık geride kaldı. Bu süreçten rahatsız olanlar, Türkün Kürdün kanı üzerinde siyaset yapan statükoculardır. Bunlar çok iyi bilsinler ki bu süreci millet satın almıştır. Bu milletin iktidarı AK Parti de sonuna kadar başarıya ulaştırma kararlılığı içerisindedir. Çözüm sürecinde gelinen çok önemli gelişmelerin de milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından aday adayları için partililer oy kullanmaya başladı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: 'Bu Sürecin Tarafı 77 Milyondur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement