AK Parti Urfa'da İşi Sıkı Tutuyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti Urfa'da İşi Sıkı Tutuyor

AK Parti Urfa\'da İşi Sıkı Tutuyor

1 Kasım seçimlerine 12 gün kala AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim turlarını kendi bölgelerinde sürdürüyor.

20.10.2015 14:13

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mehmet Fatih Aksoy dün Bozova ve Haliliye'de, M. Ali Cevheri Karaköprü'de, Halil Özcan Ceylanpınar'da, İ. Halil Yıldız Suruç'ta ve Kemalettin Yılmaztekin ise Harran kırsalında seçmenle buluştu.

AKSOY, BOZOVA VE HALİLİYE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Fatih Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında öncelikle seçim bölgesi Bozova'da çalışmalarını sürdürdü. Aksoy, ilçeye bağlı Yaylak Mahallesi'nde seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla ilgilendi.

Daha sonra Haliliye'ye geçen ve Oto Alım satım esnafını ziyaret eden Aksoy, 1 Kasım seçimleri için AK Parti'ye destek istedi.

Aksoy seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada "Önümüzde 1 Kasım tarihinde yapılacak çok önemli bir genel seçim var. 1 Kasım genel seçimlerini sadece Bozova'da değil Şanlıurfa'da da önemsiyoruz. Bu seçim bizim geleceğimiz için çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçim. Şahısların seçimi değil kendi menfaatlerini ön plana çıkaran kişilerin seçimi değil, toplumun tamamını ilgilendiren önemli bir seçim sürecindeyiz. Bu bizim istikrarımızın seçimidir, bu bizim memleketimizin seçimidir. Bakın burada bu gemi su alırsa hepimiz berarber batarız. Bizler bu yolda kardeşliğimize, birliğimize, dirliğimize hiçbir zaman söz getirmeyeceğiz dedi" ifadelerini kullandı.

CEVHERİ KARAKÖPRÜ KIRSALINDA

AK Parti adayı Mehmet Ali Cevheri ise seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü'de kırsal mahalleleri ziyaret etti. Cevheri'ye seçim çalışmalarında AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy eşlik etti. Aday Cevheri seçim çalışmaları kapsamında Yarımtepe, Maşuk, Kızlar, Günışık, Kurukezan, İsaören, Tülmen, Küçük Tülmen, Kırkpınar, Esemkulu, Musabacık ve Büyük Çemlekçi kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında açıklamada bulunan Cevheri, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek "1 Kasım seçimlerinde sadece bir partiye oy vermeyeceğiz. Çocuklarımız yarınına geleceğine oy atacağız. Ya karanlığa ya aydınlığa oy atacağız. Ya barışa huzura ya kavgaya ve kargaşaya oy atacağız. Ondan dolayı eğer biz aydınlık barış ve huzur içinde bir Türkiye istiyorsak AK Parti'ye destek olmamız gerekiyor. Artık atacağımız oy bir partinin mukadderatını ilgilendirmiyor. Türkiye'nin mukadderatını ve İslam aleminin mukadderatını ilgilendiriyor. Dünya'da dönen bütün entrikalar ve oyunlar islam aleminin başında dönüyor. Bunun bilincinde ve farkında olmamız gerekiyor. Bugün Afganistan'dan, Pakistan'dan, Yemen'den, Suriye'den, Irak'tan, Filistin'den nereye bakarsanız bakın eğer Müslüman bir ülkede kavga varsa kardeş kavgası varsa bunu bilin ki emperyalist devletler İslam ülkelerinin büyümesini, gelişmesini istemediği için bunları yapıyorlar" dedi.

ÖZCAN CEYLANPINAR'DA

AK Parti Adayı Dr. Halil Özcan ise Ceylanpınar'da düzenlenen sandık müşahitleri toplantısına katılarak burada bulunan müşahitlere 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

Toplantıda ayrıca AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiçekçi de sandık müşahitlerinden gelen soruları cevapladı.

Sandıklara sahip çıkmanın neden önemli olduğunu belirten Özcan, "Bizler sahada tek tek vatandaşlara ulaşarak hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Ancak sandığa sahip çıkılmadığı zaman bizim de emeklerimiz maalesef boşa gidiyor. Bir oy, iki oy deyip geçmeyin. Bizim bir sloganımız var; 'bir oy bin oyunu bozar'. Bütün oyunlar öncelikle bizim ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar. Cumhurbaşkanımızın üzerinde oynanan oyunlar ve Ortadoğu'da İslam âlemi üzerinde oynanan oyunlar var" dedi.

YILDIZ, SURUÇ'TA

AK Parti'nin bir diğer adayı İbrahim Halil Yıldız ise seçim bölgesi Suruç ilçesinde çalışmalarını sürdürdü. Bostanlar mahallesinde mevlid törenine katılan ve vatandaşlarla da sohbet eden Vekil adayı, seçim gezisi sırasında uğradığı Yenişehir Mahallesinde de kilitli parke taşı döşeyen işçilerle tokalaştı. Onlarla birlikte yola kendisi de bir süre parke taşı döşedi.

Şanlıurfa'nın huzur ve barış kenti olduğuna dikkat çeken AK aday Yıldız, "1 Kasım'da yapılacak olan seçimler ülkemiz için büyük bir önem ifade ediyor. Suruçlu hemşehrilerimizin bize gösterdiği teveccüh şunu gösteriyor ki, AK Partimiz 1 Kasım'da yeni bir destana imza atacak ve AK Parti Suruç'ta zafer kazanacak. Bizler her zaman hemşehrilerimizin, milletimizin emrindeyiz. İnşaallah 1 Kasım sonrasında da, başta Suruçlu ve Şanlıurfalı hemşehrilerimin hizmetinde olacağım" dedi.

YILMAZTEKİN, HARRAN KIRSALINDA

AK Parti adaylarından Kemalettin Yılmaztekin ise Harran'da seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçede mahalle mahalle dolaşan aday Yılmaztekin, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak vatandaşlardan destek istedi.

Çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kemalettin Yılmaztekin, "Yine vatandaşlarımızla beraberiz. Sloganımız; 'çalmadık kapı, gitmediğimiz vatandaşımız, elini sıkmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmayacak' dedik. Bu doğrultuda devam ediyoruz. Çalışmalarımız hızla, emin adımlarla devam ediyor. 1 Kasım'a sayılı günler kala gücümüzü gün gittikçe arttırıyoruz. Gücümüze özellikle vatandaşlarımız da duaları ile güç katıyor. Vatandaşlar desteklerini AK Parti ve bizim için her alanda açıklıyorlar. Her vatandaşımıza oy getirmeleri noktasında telkinde bulunmadan kendileri, 'biz 500 oy getireceğiz' diyorlar" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Urfa'da İşi Sıkı Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hdp li siverek: inadina hdp kimseyi artik kandiramazsiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement