AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, seçilmiş bir cumhurbaşkanı ve güçlü bir hükümet ile AK Parti’nin 2023’ün Türkiye’sini inşa edildiğini, 2023 yılında Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline geleceğini söyledi.

07.02.2015 11:49

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, seçilmiş bir cumhurbaşkanı ve güçlü bir hükümet ile AK Parti'nin 2023'ün Türkiye'sini inşa edildiğini, 2023 yılında Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline geleceğini söyledi.

İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesi Yozgat Temsilciliğini ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'oturan değil koşan, terleyen, çalışan bir cumhurbaşkanı olacağım' dediğini hatırlatarak, "AK Parti kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hükümetimiz uyum içerisinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor" dedi.

Türkiye'nin 2023 yılında bölgesinde ve dünyada söz sahibi ülkelerden biri olacağını ve ilk 10 ekonomisi arasına gireceğini vurgulayan Başer, "AK Parti sadece bir bölgede değil Hakkari'den Edirne'ye Türkiye'nin her yerinde var ve hizmetlerini yapıyor. Yapmaya da devam edecektir. Bugüne kadar halkımız her zaman hizmetin yanında yer almıştır, bundan sonrada yine aynı şekilde hizmetten yana oyunu kullanacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğuna değinen Milletvekili Başer, "Yeni Türkiye'nin anayasa ihtiyacı var. 2023'ün Türkiye'sini inşa etmemiz gerekiyor. Biz teşkilatlar olarak daha çok çalışacağız. Türkiye'de 330'un üzerinde milletvekili çıkartıp inşallah hep beraber ülkemizi darbe anayasasının ürünü olan anayasaya mahkum olmaktan kurtaracağız. Her şey devlet için değil, millete ait olan son sözü milletin söyleyeceği bir anayasa 'ama'ların ve 'ancak'ların olmadığı bir anayasa, her şey devlet için değil her şey birey için olan bir anayasayı halkımıza hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bütün ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da çok sayıda hizmetlerin bulunduğunu dile getiren Milletvekili Başer, "Yozgat'ta çok sayıda hizmetlerimiz var ve bu hizmetler artacak devam edecektir. Hızlı tren projemiz devam ediyor. Havaalanı için çalışmalar başladı. Şehir hastanemizde çalışmalar yine devam ediyor. Çok sayıda okul inşaatlarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde ağız ve diş sağlığı merkezimizin temelini atacağı yöne Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Merkezinin temeli atılacak. Adli Tıp Kurumu ve Adalet Bakanlığı Eğitim Merkezi de yine temeli atılacak kurumlardan bazılarıdır. Yozgat'ta belediyemiz, teşkilatımız ve milletvekillerim ve hükümetimiz ele ele vererek Yozgat'ı geleceğe taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyarete Milletvekili Başer'in yanı sıra AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve parti yöneticileri de katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement