AK Parti'li Ulupınar'dan Kurumlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Ulupınar'dan Kurumlara Ziyaret

AK Parti\'li Ulupınar\'dan Kurumlara Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ilçesinde kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

03.02.2014 16:04  Güncelleme: 16:12

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ilçesinde kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İlk olarak Devrek Belediyesi'ni ziyaret eden Ulupınar, AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden Devrek Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mustafa Semerci'yi ziyaret ederek, Belediye'de yapılan çalışmalar ve ilçede hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından yaklaşık bir ay önce ilçeye tayini çıkan Kaymakam Orhan Yalınız'ı ziyaret eden Ulupınar, "Kaymakamımız ilçemize geleli yaklaşık bir ay olmuş ancak kendisi ile bugün tanıştık. İnşallah ilçede görev yapan kurum amirleri ile birlikte Kaymakam Bey'in de destekleri ile Devrek'te çok güzel çalışmalara imza atılacağına inanıyorum" diye konuştu. Milletvekili Özcan Ulupınar'ın kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Orhan Yalınız, "Milletvekilimiz ve çok değerli heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Devrek'te göreve başlayalı yaklaşık bir ay oldu ama ilçeye çokta yabancı değilim aslında. Daha evvel Mengen'de görev yaptığım için gelip giderdim. İnşallah burada mesai arkadaşlarımızla, Belediye Başkanımızla birlikte el ele vererek güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaymakamlığın ardından ilçe adliyesine ziyaret eden Ulupınar, buradaki yetkililerden de çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra yanındaki heyetle birlikte Devrek Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) geçen Özcan Ulupınar, Devrek'te gündemde olan yarı açık cezaevi ve yıllardan bu yana kapalı olan Devrektaş Sunta Fabrikası ile ilgili değerlendirme yaptı. Ulupınar, "İlçemizden taşınan askeri birliğin yerine yapılması gündemde olan yarı açık cezaevinin Devrek'imize zararı değil aksine yararı olacaktır. Başka illerde ve ilçelerde gezip gördüğüm cezaevlerinde kalan hükümlüler yatmıyorlar aksine ülkeye katkı sağlıyorlar. Eğer buraya da bu tesis kurulursa ilçemize maddi anlamda katkılar sağlayacaktır. Buradaki binalarda porselen imalatı, yatak imalatı, ayakkabı imalatı, marangozluk faaliyetleri ve et süt dalında faaliyet gösterecek dallarda üretimler yapılacaktır. Bize ne gibi zararı olabilir bu yatırımların çok merak ediyorum. Diğer taraftan yine aynı alana 4 yılık spor akademisi ile yine 4 yıllık Aşçılık Meslek Yüksek Okulu düşünülmekte. Bununla ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Devrektaş konusuna gelince; inşallah çok kısa süre içerisinde yapılacak ihaleden sonra tekrar faaliyete geçirilerek vatandaşımıza yeni bir istihdam kapısı olacaktır. Bu makamlar geçicidir. Ben Ankara'da kiracıyım benim her yatırımım burada bundan dolayıdır ki vatandaşlarımızdan dua almak istiyorum. Memleketimin ve ülkemin çıkarları için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Sizler lütfen rahat olun" diye konuştu.

Son olarak İlçe Emniyet Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret eden Ulupınar, " Emniyet Müdürlüğü'müzün binası artık ilçemize yetmez oldu. Hemen hemen resmi kurumların bir çoğunu ilçemizin biraz daha dışına taşıdık. İnşallah bu kurumumuza da yeni bina yaparak, vatandaşlarımıza daha modern hizmet veren bir kurum haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Ulupınar'dan Kurumlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement