Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler

Görüntü Dökümü : Burak Saygılıdan açıklama ve detaylar Akademisyenlerin bildirisine tepkiler Bolu'da üniversite öğrencileri "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisine tepki gösterdi Bolu'da bir grup üniversite öğrencisi, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisini ve imzası bulunan akademisyenleri kınadı.

14.01.2016 15:19

Görüntü Dökümü :

Burak Saygılıdan açıklama ve detaylar Akademisyenlerin bildirisine tepkiler

Bolu'da üniversite öğrencileri "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisine tepki gösterdi

Bolu'da bir grup üniversite öğrencisi, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisini ve imzası bulunan akademisyenleri kınadı.

Üniversite kampüsündeki aktivite merkezinde toplanan grup adına açıklama yapan AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı, "kendilerine akademisyen" diyen bir grup insan topluluğununa a Türkiye Cumhuriyeti devletinin kendi toprak bütünlüğünü korumasına nasıl dil uzattığını hayretler içerisinde gördüklerini söyledi.

Saygılı, karanlık bildiriye imza atan ve aralarında AİBÜ'de görev yapan 3 akademisyenin de yer aldığı kişileri kınadıklarını belirterek "Terör örgütü ile mücadele eden devletimizi katliam yapmakla suçlayanlar açık ve net bir şekilde vatana ve millete ihanet içerisindeler.Bu konuda gereğinin yapılacağına canı gönülden inanıyorum. Bildiriye imza atmış olsun veya olmasın teröre destek veren akademisyen üniversitemizde istemiyoruz" diye konuştu.

Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement