Altan Tan'dan Efkan Ala'ya: Yüzüne Gözüne Dursun - Son Dakika
Güncel

Altan Tan'dan Efkan Ala'ya: Yüzüne Gözüne Dursun

HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan, Diyarbakır'daki patlamada yaşananları anlattı ve Erzurum'da yaşananlar için Efkan Ala'ya "Diyarbakır'da yediğin ekmek içtiğin su yüzüne gözüne dursun." diyerek yüklendi.

05.06.2015 22:22  Güncelleme: 15:27

HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan, CNN Türk'te yayınlanan "Ne oluyor" programında Diyarbakır'daki patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Patlama anında alanda yaşananları anlatan Tan, "Yüzlerce insanın patlama sonrası yaşanan panikte ezilmemesi Allah'ın lütfudur." dedi. Erzurum'da yaşanan linç girişimi ile ilgilide AK Parti Erzurum milletvekili adayı Efkan Ala'ya yüklenen Tan, "3 yıl Diyarbakır Valiliği yaptı. Diyarbakır'ın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş. Yani ekmeği suyu yüzüne gözüne dursun." dedi.

İşte Altan Tan'ın sözlerinden satırbaşları:

"Böyle bir patlamada yüzlerce insan ayaklar altında gider. Zaten yaralananların büyük bir kısmı öyle. Bizim komşumuzun iki ayağı birden kırılmış, kaçarken. Büyük bir panik havası. Allah'tan meydandaki arkadaşlarımız olayı trafo patlaması diye duyurdular, kitleyi sakinleştirdiler. Binlerce insanın ezilerek ölmemesi Allah'ın bir rahmeti. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bütün temennimiz ölü sayısının artmaması.

"YÜZÜNE GÖZÜNE DURSUN"

"Halk arasında bir söz var 'Felaket davul zurna çalarak geldi' diye. Yani ben geliyorum diyerek bağıra bağıra geldi. Bu işin daha evveliyatı var. Olaylar oldu hâlâ kim yaptı? Niye yaptı? Faili ortada yok. 125 büromuz saldırıya uğradı. Artı, Ağrı'dan başlayan bir provokasyon olayı var. Mazı Dağı'ndaki askeri operasyonlar var. Roboski'de katırların öldürülmesi var. Bunları üst üste koyduğunuz zaman böyle işte davul zurna çala çala gelen bir felaket var. En son Bingöl Karlıova seçim aracını kullanan kardeşimiz 30'un üstünde kurşunla öldürüldü. Yine fail yok ortada. Arkasından dün Erzurum olayları. Hele hele Efkan Ala... 3 yıl Diyarbakır Valiliği yapmış, Diyarbakır'ın ekmeğini yemiş suyunu içmiş. Yani ekmeği suyu yüzüne gözüne dursun. Bir avuç provakotörü eğer koskoca devlet Erzurum'da durduramadıysa, İçişleri Bakanlığı yapmış Efkan Ala engelletemiyorsa yazıklar olsun. Bu devlet nerede?"

Altan Tan\'dan Efkan Ala\'ya: Yüzüne Gözüne Dursun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Altan Tan'dan Efkan Ala'ya: Yüzüne Gözüne Dursun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • karadenizli: SİZ ALTAN TANA KURBAN OLUN PİS FAŞİSTLER. 34 17 Yanıtla
  • kemal: Oylar akp ye 2 45 Yanıtla
  • Erzurum: Bırakın erzurum üzerine oyun oynamayı 33 13 Yanıtla
  • Ha: Seninde bizim gibi kürt lerden aldığın oy yüzünü gözüne dursun vatan haini 18 27 Yanıtla
  • murat teyin: sanada bu milletin vergileriyle aldınız maaşlar gözüne dizine dursun demir tas altan vb 20 23 Yanıtla
  • karadenizli: SİZ ALTAN TANA KURBAN OLUN PİS FAŞİSTLER. 23 18 Yanıtla
  • WOS WOS: POLİS MITING ALANLARINA INSANLARI ARAMA YAPARKEN.KENDINI ARATMAYAN HDPKK LILAR.BU OLAY SIZE KAPAK OLSUN. 16 21 Yanıtla
  • Duman: Pkk öldürdüğünüz şehitler için tek kelime etmediniz bu demek oluyor ki vatan hainisiniz 15 21 Yanıtla
  • WOS WOS: HDPKK LILAR KENDİ GUVENLIGINI SAGLIYORDU OYSAKİ. NASIL OLDUDA GÜVENLİK ZAFİYETİ YASANDI ACABA. 12 23 Yanıtla
  • NORŞİNLİ ŞİYAR: altan haddini bil sen nasıl konuşuyorsun....asıl devletin maaşını alıpta pkaka yı savunanların gozune dizine dursun 11 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement