Amedspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika
Yerel

Amedspor'da Moraller Yerinde

Amedspor\'da Moraller Yerinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve play-off hedefi belirleyen Amed Sportif Faaliyetler’de Tokatspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

04.04.2016 14:30

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve play-off hedefi belirleyen Amed Sportif Faaliyetler'de Tokatspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, Tokatspor karşısında çok zor bir galibiyet aldıklarını söyledi. Edemen, " Diyarbakır'da oynadığımız müsabaka play off için büyük önem taşıyordu. Bu nedenle her iki takımın müsabakaya stres altında çıktı. Ama biz sahadan istediğimiz almayı başardık. Tokatspor karşısında elde ettiğimiz galibiyetle, son 4 maçta 10 çıkarmış olduk" dedi.

Tokatspor müsabakasının bir hayli zor geçtiğini belirten Edemen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gerçekten zor ve önemli bir maçtı. Taraftarımızın da yoğun ilgi göstermesi stersi iyice artırdı. Son vuruşlarda istediğimizi yapmış olsaydık, sahadan en az 3-0'lık sonuçla ayrılırdık. Deniz ve Yusuf'un net gol pozisyonları vardı. Bunları değerlendiremedik. Ama 1-0'lık skorla 3 puana uzanmasını bildik. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımızın, elde ettiğimiz 3 puanda büyük emeği var. Onların desteği bize güç verdi. Bu nedenle çok teşekkür ediyor ve elde ettiğimiz galibiyeti onlara armağan ediyoruz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amedspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement