Anadolu Gençlik Derneği'nden 'Her Şehide Bir Hatim' - Son Dakika
Yerel

Anadolu Gençlik Derneği'nden 'Her Şehide Bir Hatim'

Anadolu Gençlik Derneği\'nden \'Her Şehide Bir Hatim\'

Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın, 9. kez 250 bin hatmin okunarak şehitlerin ruhlarına bağışlanacağını söyledi.

13.03.2015 10:29

Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın, 9. kez 250 bin hatmin okunarak şehitlerin ruhlarına bağışlanacağını söyledi.

Taşkın, yaptığı açıklamada, Çanakkale şehitlerini anmak için her yıl her yıl geleneksel olarak anma programı düzenlediklerini belirterek, "Varlığımız bu vatana feda olsun diyerek canları vatanları ve de hak davaları uğrunda hiç çekinmeden verdiler. Şu an hür bir şekilde evlerimizde oturabiliyor isek, ezan sesli hala minarelerimizden yükselebiliyorsa, savaşa değil ölüme, aslolan hayata koşan Mehmetçikler sayesindedir. Onlar hiç çekinmeden canlarını verdiler, şimdi bize düşen her bir şehidimizi bir hatim ile anmaktır. Biliyoruz ki, ruhlarımızı çalmaya kalkışanlara rağmen ruhları dolu dizgin ayakta bu milletin. Biliyoruz ki, şu coğrafyanın bağrında bir dev uyuyor ve yakında uyanacak. İnşallah bu Kur'anlar bunlara vesile olacak. Her il belirlenen hedefler doğrultusunda hatimler okunarak 250 bin mevcuda ulaşılmış olacak" dedi.

Taşkın, şehitlerin ruhu için hatim ya da bir cüz okuyan vatandaşlara teşekkür etti.

Erol Taşkın, etkinlerinin 18 Mart gününe kadar Sevgi Yolu üzerinde açtıkları stantta devam edeceğini sözlerine ekledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Gençlik Derneği'nden 'Her Şehide Bir Hatim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement