Anadolu Yıldızları Badminton Grup Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Anadolu Yıldızları Badminton Grup Şampiyonası

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızları Badminton Grup Şampiyonası Siverek ilçesinde başladı.

17.01.2015 11:28

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızları Badminton Grup Şampiyonası Siverek ilçesinde başladı.

Yenişehir Mahallesindeki spor salonunda başlayan ve 3 gün sürecek şampiyonaya Şırnak, Hakkari, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Mardin, Siirt ve Şanlıurfa'dan 18 takım katılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, yaptığı açıklamada sporun tabana yayılması için kent genelinde daha fazla müsabakanın yapılması için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi olması ve fiziki şartların uygunluğu nedeniyle şampiyonayı Siverek'te düzenlediklerini anlatan Yıldız, "Bu müsabakanın Siverek'te ilk kez yapılıyor olması bizler için çok önemli. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen sporcularımızı ağırlamaktan mutluyuz. İnşallah misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız " dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Yıldızları Badminton Grup Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement