Antalya'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Antalya\'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Antalya polisi, Karadeniz üzerinden el yapımı kaçak silah getirip Antalya ve ilçelerinde satan bir şebekeyi çökertti.

10.12.2013 16:40

Antalya polisi, Karadeniz üzerinden el yapımı kaçak silah getirip Antalya ve ilçelerinde satan bir şebekeyi çökertti. Operasyon kapsamında 17 kişi gözaltına altına alınırken, 7 silah ve 200 mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya ve ilçelerine Karadeniz üzerinden el yapımı özel silahların getirileceği istihbaratını aldı. KOM ekipleri, bir yıl süren teknik ve fiziki takibin ardından silah kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen suç örgütüne operasyon düzenledi. Antalya merkez ile Alanya, Serik, Gazipaşa, Manavgat ilçeleri ve Trabzon ilinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı.

SİLAHLARIN HER BİRİNİN DEĞERİ 500 İLE 5 BİN LİRA

A.K, Y.O., E.K., S.A., Y.Z.K., H.K., H.K., A.M., M.K., H.Ş., S.I., Y.Y., K.A., M.M. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda ise 7 silah, 200 mermi ele geçirildi. Silahların her birinin değerinin 500 ile 5 bin lira arasında değiştiği öğrenildi. 3 şüphelinin ise Trabzon'dan Antalya'ya getirildiği öğrenildi.

POLİSİ ARKADAŞLARI SANDILAR

Operasyonda şüphelilerin, evlerine baskın yapan polisi arkadaşları sanarak el yapımı silahlarla karşıladığı bildirildi.

Öte yandan Trabzon'da yapılan silahları Antalya'ya getiren şüphelilerin polis takibine takılmamak için silahları taşımada iki turistten yararlandıkları, olayla ilgili olarak turistlerin ifadeleri alındıktan sonra sınır dışı edildikleri öğrenildi.

Şüphelilerin cuma günü adliyeye çıkarılmaları bekleniyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement