Aşkar'dan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aşkar'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Aşkar\'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday adayı Kamuran Aşkar Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

04.03.2015 13:35

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday adayı Kamuran Aşkar Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday adayı Kamuran Aşkar ve beraberindekiler seçim gezileri kapsamında Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday adayı Kamuran Aşkar şehit ailelerine çok büyük önem verdikleri ifade ederek şunları söyledi: "10 Şubat itibariyle çıktığımız aday adaylığı mücadelemizde bugün kurumsal manada en çok önem verdiğim ve en önemlisi de ilk ziyareti gerçekleştirdiğim yer olan Şehit Aileleri derneğimizi ziyaret ediyoruz. Öncelikle başkanımıza nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehit aileleri ve şehitlerimiz bu milletin göz bebekleridir. Bu millet için canı kanını ve en önemlisi en sevdikleri çocuklarını bu uğurda feda eden insanların sadece bir gün her gün ellerini öpsek haklarını ödeyemeyiz. Şunun bilinmesini istiyorum ki. Açılım süreci dediğimiz süreçte en önemli unsur olarak daha önceki açıklamalarımda belirtiğim bir husus vardı. Kırmızı çizgilerimiz vardır demiştik. Neydi o bu süreçte yapılacak en önemli icraatın Şehit ailelerinin ne olursa olsun incitilmemesi ve inceltecek her türlü konudan uzak durulmasını gerektiğini söylemiştik. Bizim çıkmış olduğumuz siyasi mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ısrarla vurguladığı bir ifade var. Tek Bayrak tek devlet tek millet, bu düstur için yola çıkan ve şehit olan şehit ailelerimizin haklarını bu milletin ve bizlerin ödeyebilmesi mümkün değildir. Her daim her platformda emirlerimde olduğumuzu ne görev düşerse vekil olsak ta olmasak ta bundan önceki süreçte her platforma yanlarında olmaya çalıştığımız başkanım yakinen bilir. Bu vekillik mücadelesi sonucunda Zonguldak'ı temsil etme görevi bize verilirse biz her daim şehit aileleri derneğinin yanlarında olacağımızı bir kez daha deklare ediyorum. Sözlerime Mehmet Akif'in sözleriyle son veriyorum. Girmeden bir millete tefrika düşman giremez toplu vurdukça yürekler onu top bile sindiremez. İşte bu milletin birlik ve beraberliğin düsturu kenetlenmektir. Bu kenetlenmeyi sağlayacak olan da Türkiye'nin her tarafındaki şehit aileleri derneğidir. Tekrar başkanıma nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Başkanı Mustafa Yorulmaz, "Başkanımızın ilk ziyaretini buradan başlattığı için kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendisi bizim içimizden gelenleri ifade etti. En çok sevindiğim tarafta Zonguldak'tan Milletvekilliği olma konusunda yola çıkması cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum. Zonguldak'ı temsil edecek milletvekilleri seçmemiz gerekiyor. İnşallah bunda da başarılı olacak. Yanına gittiğimiz zaman Zonguldak'ın sorunlarını sadece şehit aileleri olarak değil genel sorunlar olarak bunları da çözeceğine inanıyorum. Zonguldak'ımız diğer şehirlere bakarak daha dün Karabük ve Bartın bizden ayrıldı. Bir o illere bakalım birde Zonguldak'a bakalım burada ne kadar çalışkan olduğunu artık gözler görmesi lazım. Ben bir kez daha kendilerini kutluyorum. Çalışkan insanlara bizimde ihtiyacımız var. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi incitecek bir şey yapmayacağız dedi. İnşallah sözlerinde dururlar. Sözlerinde durmazlarsa bu milletin ahını alırlar diye düşünüyorum. Her zaman derim bu acıyı Allah düşmanımın başına vermesin. Çünkü ben bu acıyı çekiyorum. Önümüzde 18 Mart Şehitler günü var. Devlet Erkanı bir günlük şehitlerin ve gazilerin arkasında, doğru ama burada söylenecek çok şey var. Burada sadece biz Çanakkale, Dumlupınar, Sakarya'da dedelerimizi verdik ama 20 yaşında çocuğunu veren bizden başka yok. Bu süreç ne olursa olsun biz kabul ediyoruz. İnşallah iyi olur." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşkar'dan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement