Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Didim Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan bisikletli polis timi, Yalı Caddesi'nde göreve başladı.

22.06.2015 19:04

Didim Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan bisikletli polis timi, Yalı Caddesi'nde göreve başladı.

"Martı" olarak adlandırılan polis timinin parklarda çocuk ve yaşlılar, sahillerde ise turistlerin güvenliğinden sorumlu olacağı bildirildi.

Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bisikletli polis timinin, motorize taşıtların giremediği alanlarda görev yapacağına işaret etti.

Timin asayiş olaylarına hızlı şekilde müdahale edeceğini belirten Selçuk, timde görevli polislerin suçluları caydırarak, halkla ilişkileri geliştireceğini vurguladı.

Hayırseverlerin isimleri sınıflarda yaşayacak

Adnan Menderes Üniversitesine bağlı Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde sınıflara hayırseverlerin isminin verileceği bildirildi.

Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, fakültenin kaba inşaatının tamamlandığını, sınıfların düzenlenmeye başlanacağını söyledi.

Bu süreçte vatandaşların katkısını da beklediklerini anlatan Demirezer, şunları kaydetti:

"Sınıfların düzenleme maliyetleri 15-75 bin lira arasında değişiyor. Rektörlük ve dekanlıkla yapılan görüşmelerde, dersliklere hayırseverlerin isimlerinin verilmesi konusunda sıkıntı bulunmadığı belirtildi. Şu ana kadar 15 hayırsever vatandaşımız, sınıf düzenlemeleri için hazır olduklarını belirtti. Belirlediğimiz hayırseverlerle görüşüp kampanya teklifimizi sunacağız. Bu şekilde hem fakülte binamız tamamlanmış olacak hem de hayırseverlerimizin ismi sınıflarda yaşayacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement