Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda - Son Dakika
Yerel

Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda

Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda

Bakırköy Belediyesi tarafından muhtarlıklara ve Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’ne yerleştirilen akıllı cihazlarla Bakırköylüler, belediyeye ait her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabilecek.

26.11.2015 10:56

Bakırköy Belediyesi tarafından muhtarlıklara ve Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'ne yerleştirilen akıllı cihazlarla Bakırköylüler, belediyeye ait her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabilecek. "Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda" adının verildiği akıllı cihazlar, yarın yapılacak törenle tanıtılacak.

Bakırköy Belediyesi'nin sosyal belediyecilikte bir ilk olarak başlattığı "Akıllı Cihaz Tanıtım Töreni" yarın saat 15.00'de Yeşilköy Muhtarlığı'nda yapılacak.

Bakırköy'deki muhtarlıklara ve Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'ne yerleştirilen akıllı cihazlarla imar durumu öğrenilebiliyor, belediye ile ilgili vergiler ödenebiliyor ve Bakırköy Belediye Tiyatrolarındaki oyunların biletleri satın alınabiliyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda" adını verdikleri akıllı cihaz tanıtım törenine bütün Bakırköylüleri davet etti.

Başkan Kerimoğlu törene gelmek isteyen Bakırköylüler için saat 14.00'te Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı'ndan araç kalkacağını da sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement